Valioliiga ti 03.01. klo 22:00

Manchester United - Bournemouth

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousijaa kylvetetään armotta Old Traffordilla! Tekeekö ManU kolme vai neljä?

Manchester United saa tiistaina vieraita Englannin etelärannikolta, kun Bournemouth tulee vastaan. ManU on aloittanut pelinsä MM-tauon jälkeen vahvasti, sillä kasassa on kolme voittoa ja kolme nollapeliä. Erik Ten Hag on saanut joukkueen viimein puhaltamaan yhteen hiileen ja tämä näkyy.

Axel Tuanzebe ja Jadon Sancho jatkavat sivussa peleistä Unitedilta. Scott McTominay, Lisandro Martínez ja Diogo Dalot ovat vielä ottelupäivän aattona epävarmoja. David Brooks, Ryan Fredericks, Junior Stanislas ja Neto Murara ovat edelleen sairastuvalla Kirsikoilta. Marcus Tavernierin ja Philip Billingin pelikunto on sen sijaan vielä hämärän peitossa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Manchester United

@ManUtd
An 1️⃣1️⃣th goal of the season for @MarcusRashford! 🫡

#MUFC || #WOLMUN


Bournemouthia on edelleen pidettävä materiaaliltaan Valioliigan heikoimpana nippuna. Hyökkäyspäästä löytyy vauhtia ja muutenkin fysiikkaa, mutta taso on silti kauttaaltaan ohkaista. Uudenvuodenaaton kierroksella Crystal Palace haki Vitality Stadiumilta kolme pistettä ja Gary O’Neilin ryhmän matka kohti putoamiskurimusta on nyt viimeistään alkanut.

ManUlle on helppo povata kivutonta iltapuhdetta tiistaille. Valioliigassa pienet yllättävät välillä isompiaan, mutta Bournemouth on tälle tasolle niin kelvoton kooste, että mahdollisuudet Old Traffordilla ovat minimaaliset. ManUn tasoituskertoimista saatiin vieläpä leivottua kohtalaisen hyvin maistuva betsikin.