Valioliiga ma 02.05. klo 22:00

Manchester United - Brentford

Pitäisikö itkeä vai nauraa? Näin teet massia Manchester Unitedin kustannuksella!

Ailahteleva Manchester United kohtaa maanantai-illan kamppailussa Brentfordin, joka on pystynyt napsimaan viime aikoina tärkeitä pisteitä. Kyseenalaisessa vireessä pelaavalla isännällä on edelleen pahoja puutteita kokoonpanossaan. Ei olisi yllättys, jos sarjanousija aiheuttaisi Punaisille paholaisille ongelmia.

Viiden ottelun otannalla Manchester United on pystynyt voittamaan ainoastaan sarjajumbon Norwichin, jonka putoaminen varmistui viikonloppuna. 3–2-voiton ohella turpaan on tullut kolmesti ja viime viikolla joukkue onnistui vaivoin tasapelissä Chelseaa vastaan. Ilonaiheet loistavat kuitenkin poissaolollaan, eikä niitä tarjoile pelaajatilannekaan.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ainakin Luke Shaw, Paul Pogba, Harry Maguire sekä Jadon Sancho ovat sivussa. Lisäksi epävarmaa on Fredin, Jesse Lingardin, Aaron Wan-Bissakan sekä Edinson Cavanin pelaaminen. Vertailun vuoksi vieraiden ainoat varmat poissaolijat ovat Frank Onyeka, Mathias Jörgensen sekä Saman Ghoddas.

Brentford pelaa tällä hetkellä hyvässä vireessä, kun viiden matsin otannalla pisteitä on kertynyt Valioliigassa mukavasti kymmenen. Se on peräti kuusi pinnaa enemmän kuin isännillä samalla otannalla. ManU-puolustuksen pööpöilystä ei voi olla ikinä varma – pitäisikö itkeä vai nauraa? Maailman kalleimpana puolustajana Old Traffordille aikoinaan siirtynyt Maguire on nyt sivussa, mutta se saattaa olla jopa hyväksi isännille. Sen verran kartanolla on kippari ollut hiljattain. Shawn poissaolo puolestaan on iskenyt koko joukkueeseen ja alakertaan todella kovaa.

Tämä on betsien kannalta paha matsi, mutta tiketille otetaan tasapeli tai vierasvoitto -tuplamahdolllisuus. Brentford on sykkinyt viime aikoina pisteitä koviakin joukkueita vastaan ja Manchester United ei sellainen statuksestaan huolimatta tällä hetkellä ole.

10 euroa pelirahaa