Valioliiga la 16.09. klo 17:00

Manchester United - Brighton

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuvatko Manchester Unitedin vaikeudet? Brighton hyökkää hurjana myös Old Traffordilla!

Mollivoittoisissa merkeissä kautensa aloittanut Manchester United saa vieraakseen Old Traffordille lauantaina pyörremyrskymäistä hyökkäävää jalkapalloa pelaavan Brightonin. ManU on toistaiseksi onnistunut päihittämään niukalla marginaalilla Nottinghamin ja Wolvesin, mutta Pohjois-Lontoossa tuli turpakeikka niin Arsenalin kuin Spursinkin käsittelyssä.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 euron edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Brighton on pelannut Valioliigassa todella viihdyttävää jalkapalloa Roberto De Zerbin alaisuudessa ja mikä ilahduttavinta, tällä pelitavalla on saatu myös tulosta. Ensi viikollahan Lokeilla alkaa Eurooppa-liigan lohkovaihe, mutta lauantaihin laitetaan tietysti isoin fokus tässä vaiheessa. Brighton on tehnyt neljän kierroksen jälkeen kaikista joukkueista eniten maaleja Valioliigassa (12), joten Unitedin on syytä olla vierasjoukkueen kanssa tarkkana.

Albion Analytics

@AlbionAnalytics
Brighton’s Premier League rank after four games:

1st for shots (83), shots on target (36) and goals (12)
2nd for big chances (14), open-play crosses (62) and high turnovers (24)
4th for possession (64%)

🔥

#BHAFC


ManUn sairastupa on tyhjenemään päin, mutta vielä varmasti on sivussa ainakin Kobbie Mainoo, Luke Shaw, Amad Diallo, Tyrell Malacia sekä Raphaël Varane. Lisandro Martínez, Mason Mount ja Sofyan Amrabat voivat olla jossain määrin mukana lauantaina. Antony on kurinpidollisista syistä sivussa. Brightonilta puuttuu sen sijaan Júlio Enciso ja Jakub Moder, mutta Evan Ferguson sekä Danny Welbeck ovat noin 50-50.

Parhaat valuet on tietysti jo syöty tästä pelivalinnasta hyvissä ajoin, mutta painetaan silti vielä ohkaisella Brightonin suoraa voittoa. Maalejahan tässä match-upissa tulee, kun United pääsee hyödyntämään nopeita vastaiskujaan, mutta toisaalta Brighton on pallollisesti sen verran dominoiva ryhmä ja kotijoukkueeltakin puuttuu avainmiehiä alakerrasta, että De Zerbin suojatteja ei ole pitäminen pois vaarasektoreilta. ManU on ollut alkukaudesta sen verran nuhainen poppoo, että viime päivinä nähty kerroinliikehdintä on oikeutettua.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Brighton” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.