Valioliiga su 07.08. klo 16:00

Manchester United - Brighton

Törmääkö Manchester United heti ongelmiin myös Erik ten Hagin alaisuudessa?

Manchester United avaa kautensa Valioliigassa sunnuntaina ja heti avauskamppailussa edessä on varteenotettava testi. Pelaajatilanne ei ole isäntien kannalta ideaali ja uusi valmentaja joutunee tekemään muutamia kompromisseja heti kärkeen. Toisaalta vieraidenkin uuden joukkueen ympärillä velloo muutamia kriittisiä kysymysmerkkejä.

Kuten tiedetään Erik ten Hag on käynnistänyt oman projektinsa Manchester Unitedin peräsimessä ja sunnuntaina edessä on Valioliiga-kauden avaus. Aivan parhaalla mahdollisella tolalla asiat eivät ole, sillä esimerkiksi Anthony Martial ja Brandon Williams puuttuvat varmuudella kokoonpanosta. Lisäksi Jadon Sancho on ollut sairaana ja lopullinen tilanne selviää pelipäivänä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Brighton on menettänyt esimerkiksi Yves Bissouman Tottenhamiin ja hiljattain Chelsea tiedotti hankkineensa lokkipaidassa edellisellä sesongilla nähdyn laitapuolustajan Marc Cuccurellan. Lainalle Lontoosta saapui nuori puolustaja Levi Colwill. Alakerrasta on poistunut rutkasti kokemusta, kun muistetaan myös Shane Duffyn lähtö. Ainoastaan Jakub Moder puuttuu vieraiden kokoonpanosta sarjakauden avauskamppailussa.

Old Traffordin yleisö ei odota mitään muuta kuin kotivoittoa kauden avauskamppailusta. Nähtäväksi jää, millaisella miehistöllä ten Hag lopulta Valioliigassa lähtee liikkeelle, mutta etenkin keskikentällä optiot ovat edelleen melko samankaltaiset kuin edelliskaudella, eikä niillä välttämättä juhlimaan pääse. Toki Christian Eriksen tuo pallolliseen pelaamiseen lisää, mutta tanskalainen on edelleen pieni arvoitus. Ainakin valmistavan kauden perusteella myös Donny van de Beek kuuluu tukevasti ten Hagin suunnitelmiin. Fred ja Scott McTominay ovat tietysti edelleen vaihtoehtojen joukossa.

Brightonilla on edelleen joukkue, joka kykenee haastamaan jopa suurimmat seurat. Adam Webster ja Lewis Dunk pelaavat toppariparina ja keskisektorilla on tarpeeksi taitoa. Belgian maajoukkuehyökkääjä Leandro Trossard paukautti hattutempun viimeisessä valmistavassa kamppailussa Espanyolia vastaan. Missään nimessä lokkipaitoja ei pidä sortua aliarvioimaan. Helpolla ei manchesterilaismiehistö avauksessaan pääse. Pelivalinnaksi kelpuutetaan, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

10 euroa pelirahaa