EFL Cup ke 21.12. klo 22:00

Manchester United - Burnley

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vincent Kompanyn suojatit ryöstöretkellä Old Traffordilla! Kestääkö ManUn varamiehinen alakerta?

Mestaruussarjaa Vincent Kompanyn rautaisessa ohjastuksessa johtava Burnley vierailee Old Traffordilla keskiviikkona EFL Cupin matsissa. Kyseessä on Manchester Unitedin ensimmäinen kilpailullinen peli MM-tauon jälkeen – Burnley taas on päihittänyt tauon jälkeen Championshipissä jo Middlesbroughin ja Queen’s Park Rangersin.

Tuntuma kilpailullisista peleistä on siis Burnleyn puolella, mutta on vielä hieman kyseenalaista, että millaisella kokoonpanolla Kompany tähän peliin lähtee – motivaatiot ovat nimittäin selvästi isommat Championshipin puolella, kun joukkueen tähtäimessä on Valioliiganousu.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ


ManUlta puuttuu näillä näkymin Jadon Sancho, Axel Tuanzebe ja Diogo Dalot sekä tietysti MM-finaalissa pelanneet Lisandro Martínez ja Raphaël Varane. Cristiano Ronaldoa ei enää Unitedin riveissä nähdä – hiipuvan lusitaanitähden soppari purettiin yhteisymmärryksessä MM-kisojen aikana. Burnleyltä voi olla vielä MM-kisojen takia sivussa Anass Zaroury. Scott Twine lienee taas loukkaantuneena.

Otetaan lapulle molempien joukkueiden maalintekoa! Burnley on Kompanyn alaisuudessa profiloitunut ultrahyökkääväksi pallonhallintajoukkueeksi ja Old Traffordillakin Clarets saanee omat hetkensä hyökkäyspäässä. ManU tehnee joka tapauksessa 1-2 osumaa – United on ollut tällä kaudella paikoitellen loistelias vastaiskujoukkue Valioliigassa. Burnleyn maalinteon puolesta puhuu myös Unitedin avauksen toppariparin poissaolo.