Valioliiga to 30.12. klo 22:15

Manchester United - Burnley

Manchester United pyrkii pesemään kasvonsa Burnleya vastaan!

Valioliiga jatkuu ja kuten Queen aikoinaan lauloi; the show must go on. Tällä kertaa olisi vuorossa Manchester United vs. Burnley pelin ennakointia. Mennään siis asiaan.

Unitedilla on alla surkea esitys Newcastlea vastaan ja joukkue onnistuikin hukkaamaan pallon 167 kertaa. Se on liikaa tällä tasolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Homman nimi on, että Unitedilla on sivussa tästä matsista Bruno Fernandes, Paul Pogba sekä Victor Lindelöf. Anthony Martial on hieman epävarma peliin. Newcastle esityksen jälkeen on vain ja ainoastaan hyvä asia, että Bruno on sivussa. Korvaaja löytynee Donny van de Beek, Jesse Lingard tai Jadon Sancho kolmikosta.

Burnleylla on sivussa Ashley Barnes ja Maxwell Cornet sekä Dale Stephens ovat epävarmoja.

Burnley voi hyvänä päivänä kiusata ketä tahansa, mutta Edinson Cavani ja kumppanit tulevat kiusaamaan Burnleya. United tuskin tulee päästämään tällä kertaa liikaa hetkiä vieraille suunnanmuutoksissa. Jos United ei aiheuta tyhmiä erikoistilanteita Burnleylle, niin pitäisi pullien olla hyvin uunissa.

Tähän tarttuu siis lapulle Man United -1,25 aasialaisella tasoituksella. Tarkoittaen, että kahden maalin voitosta ropisee ja jos United voittaa vain yhdellä, niin tulee puoli tappiota (vain).
2-0 on todennäköisin lopputulos näillä eväillä. 3-1 olisi myös meille kelpo tulos.

Samalla kannattaa sinun tarttua seuraavaan kelpo tarjoukseen:

Avaa pelitili ComeOnille, niin tarjoaa Uhmapelaajat yhteistyössä luotettavan toimijan kanssa yhden skenen parhaista tervetulobonuksista. Vaihtoehtoisesti voit myös pelata pikana

10 euroa pelirahaa