su 05.12. klo 16:00

Manchester United - Crystal Palace

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Manchester Unitedille vieraita Lontoosta! Onko Ralf Rangnick vastaus fanien rukouksiin ja pelillisiin ongelmiin?

Manchester Unitedissa valta vaihtuu sunnuntaina, kun uunituore väliaikainen valmentaja saapuu kotiyleisön eteen. Peluutuksen osassa ilmassa leijuu vähintäänkin suuria kysymysmerkkejä, mutta nähtäväksi jää, jatkuuko norjalaislegendan poistumisen jälkeen alkanut lentokeli myös uuden saksalaismanagerin alaisuudessa. Crystal Palace on kärsinyt pitkään jatkuneen pisteputkensa jälkeen pari tappiota, mutta sillä on kaikki valmiudet olla piinallinen vastustaja muutosten keskellä olevalle Unitedille.

Tuore Manchester United -valmentaja Ralf Rangnick astuu ruoriin, kun joukkue pelaa ensimmäistä kertaa saksalaisen alaisuudessa Crystal Palacea vastaan sunnuntaina. Joukkuetta Ole Gunnar Solskjærin potkujen jälkeen liidättänyt Michael Carrick lähti kokonaan pois, mutta jätti perinnöksi kovan voiton Mestarien liigassa, vieraspisteen kivikovaa Chelseaa vastaan sekä kotivoiton Arsenalista.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

United on onnistunut taistelemaan hyvin pisteille viime kierroksilla ja sen pelaaminen on ollut hivenen aktiivisemman oloista. Solskjærin potkut aiheuttanut Watford-tappio vaikuttaisi herättäneen muutosten ohella joukkuetta, mutta valmista tekeminen ei missään tapauksessa vieläkään ole. Puolustuspäässä meno on todella oksettavaa katseltavaa, eikä Raphael Varane ole vieläkään pelikunnossa. Lisäksi joukkueen parhaimmistoon heikon jakson aikana kuulunut Aaron Wan-Bissaka saattaa niin ikään olla alakerrasta sivussa Luke Shawn tavoin.

Isäntä on todella massiivinen ennakkosuosikki ja ansaitusti – se on kylvänyt viime aikoina kovaa tuhoa hyökkäyspäässä. Alakerran tilanne hirvittää silti. Pelivalinnaksi otetaan maltillisella panostuksella, että molemmat joukkueista iskevät pallon vähintään kertaalleen maaliin. Isäntien peluutus muuttunee jonkin verran, mikä voi olla hyvä tai sitten ei. Manchester Unitedissa tai siitä puhuttaessa mikään ei ole ikinä varmaa ja nyt ei varsinkaan ole.