FA Cup pe 06.01. klo 22:00

Manchester United - Everton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pitääkö Manchester Unitedin nolla? Betsaa Valioliiga-heittopussia vastaan – saat 25€ ilmaisvedon!

Manchester United on ollut ylivoimaisessa vedossa MM-tauon jälkeen yksikään joukkue ei Valioliigan puolella ole onnistunut maalinteossa punanuttuja vastaan. Nyt pelataan toki Englannin Cupia, mikä näkyy varmasti myös kotijoukkueen kokoonpanossa, mutta Everton on jälleen tekemässä itsestään yhtä kauden suurimmista vitsauksista. Isännän pitäisi voittaa tämä matsi pystyyn – olipa sitten kokoonpano mikä tahansa.

Vierailija on edelleen hieman repaleinen. Anthony Gordon on jälleen kysymysmerkki, mutta nyt myös Dominic Calvert-Lewin saattaa puuttua kokoonpanosta. Nathan Patterson, James Garner, MIchael Keane ja Andros Townsend ovat varmuudella poissa. Evertonin suurimpia ongelmia ei muutamilla loukkaantumisella – tai edes parin tärkeän hyökkääjän puuttumisella – selitetä.

Everton oli käsittämättömän surkea etenkin puolustussuuntaan alkuviikolla. Brighton teki erityisesti ottelun edettyä toiselle puoliajalle täysin mitä tahtoi ja hakkasi Frank Lampardin miehistön maanrakoon Goodison Parkilla maalein 1–4. Paluuottelussaan joukkue taipui niin ikään kotonaan Julian Lopeteguin Wolvesia vastaan ja kenties joulun jälkeisen ajan suurin tilastokummajainen oli tarjolla 1–1-tasapelin muodossa Etihad Stadiumilla viime viikonloppuna.

Manchester United

@ManUtd
Turning our attention to the #FACup 👊

#MUFC

Heti kärkeen kriittisten pelaajien kuorma on ollut kova. Vaikka poissaolot eivät suurimipia ongelmia aiheuta, eivät ne ainakaan positiivisesti esimerkiksi edellä mainittuun seikkaan vaikuta. Kotijoukkueen pelaajatilanne on erinomainen, kun Jadon Sancho sekä Donny van de Beek ovat ainoat varteenotettavat sivustakatselijat. Antony on varmuudella kehissä ja Anthony Martial saattaa niin ikään olla kondiksessa. Jos tämä tosiaan pitää paikkaansa, palannee ranskalainen välittömästi avaukseen.

Pelivalinnaksi perjantai-illan englantilaisherkkuun maistellaan kotivoitto tasoituksella (Manchester United -1,5). Everton on tällä hetkellä kenties kaikista surkein pääsarjajoukkue Englannissa – Lampardin suojateilla ei ole mitään palaa jatkoon. Pitää muistaa myös, että ottelun päättyessä tasan luvassa on uusinta. Tällä hetkellä yksikään joukkue ei varsinaisesti hingu lisätäytettä otteluohjelmaan – salaatin ja juuston lisäksi sen leivän välissä on jo tuhdisti muutakin täytettä.

Betsaa Evertonia vastaan ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tasoitus – Manchester United -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Manchester United -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 56€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.