Valioliiga ke 08.02. klo 22:00

Manchester United - Leeds

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Moottorit huollossa! Manchester Unitedin keskikenttä on repaleinen, kun Leeds saapuu kylään uudessa komennossa

Vahvassa iskussa jatkava Manchester United nappasi viikonloppuna rutiininomaisesti kotivoiton Crystal Palacea vastaan, mutta sai myös huonoja uutisia tulevia koitoksia silmällä pitäen. Ruusujen taistelu olisi tarjolla keskiviikkona ja vierailla on puolestaan ollut järkyttäviä ongelmia saada palloa maaliin – onnistuuko Leeds iskemään Old Traffordilla väliaikaisen valmennuksen alaisuudessa?

Ainoastaan yhden maalin kolmessa edellisessä Valioliiga-ottelussaan iskenyt Leeds on päässyt välillä kivasti maalipaikoille, mutta tehokkuutta se ei vaikuta löytävän millään. Pitää toki tiedostaa, että Leeds antoi maanantaina potkut Jesse Marschille. Toisiko muutos uutta nostetta tekemiseen? Keskiviikkona Michael Skubala johtaa vieraiden penkkiä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Leedsin osalta Rodrigo on jälleen sairastuvalla, joten Patrick Bamfordille lienee vastuuta tyrkyllä. Lisäksi loukkaantuneina ovat Archie Gray, Adam Forshaw, Sonny Perkins ja Stuart Dallas.

Leeds United

@LUFC
#LUFC can confirm head coach Jesse Marsch has been relieved of his duties

Manchester United on toki kokonaisvaltaisesti laadukkaampi joukkue ja erityisesti yläkerrassa sillä on sellaisia muskeleita, jotka takaavat tuloksen illasta toiseen. Viime aikoina erityisen hyvää Erik ten Hagin miehistön osalta on ollut, että se on pystynyt käytännössä kaikissa otteluissaan luomaan riittävästi maalintekotilanteita. Itseluottamus vaikuttaisi olevan korkealla tasolla, mikä ei sinänsä ole ihme nähtyjen suoritusten jälkeen.

Joukkueet kohtaavat tällä viikolla peräti kahdesti, kun sunnuntaina pelataan vuorostaan Elland Roadilla. Leedsille olisi saavutus, jos se pystyisi edes toisessa matsissa pisteille. Toki isäntä sai viime viikonlopun 2–1-voitossa Crystal Palacea vastaan hieman huonoja uutisia – tuoreita poissaolijoita ovat ainakin pienestä loukkaantumisesta kärsivä Antony sekä punaista katsellut Casemiro ovat sivussa keskiviikkona.

Manchester Unitedin suurimmat kysymysmerkit koskevat konehuonetta, sillä Casemiron lisäksi myös Scott McTominay puuttuu ja aiemmin loukkaantunut Christian Eriksen on niin ikään telakalla. Donny van de Beekille voisi kerrankin olla vastuuta tarjolla, mutta mies ei ole pelikunnossa. Tuore vahvistus Marcel Sabitzer saanee ensimmäistä kertaa paikkansa avauksessa, jossa myös Fred jatkanee – tosin hieman puolustavammassa roolissa.

Joko Leeds pystyisi ulosmittaamaan tekopaikkansa? McTominayn ja Casemiron yhtäaikainen puuttuminen ei lupaa isännille hyvää – toki se on kyennyt viime aikoina ratkomaan puutteensa ja selvittämään ongelmansa, mutta liika on liikaa myös ten Hagin miehistölle. Pelivalinnaksi otetaan, että molemmat onnistuvat maalinteossa.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Molemmat tekevät maalin – kyllä), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Molemmat tekevät maalin – kyllä” 25€ panoksella ja voit voittaa 43€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.