ti 11.05. klo 20:00

Manchester United - Leicester

Leicesterin loppukauden ohjelma on hurja! Onko Kelechi Iheanachosta Manchester Unitedin kaatajaksi?

Manchester United haki viikonloppuna tyylikkään 1–3-voiton Aston Villan vieraana ja se saa pelata loput ottelunsa melko paineettomassa tilassa. Leicesterin kaulan ympärillä silmukka kiristyy – joukkueen loppuohjelma on todella haasteellinen, eikä viikonlopun Newcastle-tappio asiaa auttanut lainkaan. Onni onnettomuudessa oli, että myös West Ham hävisi oman ottelunsa.

Leicesterillä on jäljellä Manchester United -väännön lisäksi ottelut Chelseaa sekä Tottenhamia vastaan. Ero takaa tulevaan West Hamiin on nyt viisi pistettä, mutta helppoa ei vieraiden loppukaudesta voi povata. Ole Gunnar Solskjærin miehistö pääsee otteluun huomattavasti rennommista asetelmista, kun sillä on allaan 1–3-voitto Aston Villaa vastaan ja varmistettu paikka Mestarien liigassa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kuluvan kauden Valioliigassa päättyi 2–2-tasapeliin, mutta sen jälkeen on tapahtunut paljon. Tänä vuonna Manchester United on pystynyt jopa hivenen nostamaan tasoaan, mutta Leicester ei täysin ole vakuuttanut. Erityisesti viime aikoina tulleet helpot pistemenetykset kauden kriittisimmillä hetkillä huolestuttavat. Ennen edellisottelun tappiota Newcastlea vastaan joukkue pelasi 1–1-tasapelin Southamptonia vastaan.

Stressitön tilanne sopinee jälleen Manchester Unitedille, kuten on viime aikoina Valioliigassa totuttu näkemään. Toki joukkueella on yhä hieman pelattavaa kakkossijan varmistamiseksi, mutta vakaasti se siinä on kiinni. Daniel James sekä Anthony Martial ovat edelleen isännillä sivussa. Vierailta puuttuvat niin ikään tutut nimet Harvey Barnes ja James Justin.

Nostetaan pelivalinnaksi, että molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa. United-kippari Harry Maguiren pelaaminen on hieman epävarmaa ja voi olla, ettei miehen kuntoa tässä riskeerata. Kapteenin poissaolo toisi ison loven kotijoukkueen puolustukseen. Kun vierailla on riveissään huippuvireessä oleva ja sisäisen maalipyssynsä löytänyt Kelechi Iheanacho, on pelote välitön. Toisaalta United on ollut erinomainen vastaiskuissaan viime aikoina ja murskannut esimerkiksi AS Roman kotikentällään peräti 6–2.

Lyö vetosi suoraan tästä, yhteistyössä Trustly & Betinia:


Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %