EFL Cup su 26.02. klo 18:30

Manchester United - Newcastle

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pokaali jaossa Wembleyllä! Uhmapelaajilla selkeä käsitys EFL Cupin finaalin nuoteista!

Manchester United ja Newcastle iskevät yhteen EFL Cupin eli Englannin Liigacupin finaalissa sunnuntaina Wembleyllä! ManU kampesi Eurooppa-liigassa torstaina jatkoon Barcelonan kustannuksella, joten fiilis on juuri nyt punaisten leirissä katossa. Newcastle ei ole kuitenkaan helppo pala purtavaksi sunnuntaina.

Torstain ottelu oli ManUlle tietenkin fyysisesti rankka ja läpi otteluparin pelattiin itse asiassa kovatempoista ja laadukasta futista. Marcus Rashford sai tällin nilkkaansa ja Erik Ten Hagin ryhmän kultakimpale voi olla sunnuntaina poissa. Donny van de Beek, Christian Eriksen ja Anthony Martial ovat kuntoutuksessa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Manchester United

@ManUtd
This man.

#MUFC || #UEL


Newcastle-luotsi Eddie Howella on tietysti omat merkittävät poissaolonsa. Aloitetaan Nick Popesta, joka on Valioliigassa otetun punalapun takia pelikiellossa. Emil Krafth on lasaretissa ja Joelinton & Joe Willock-kaksikko on epävarma. Ainakin Joelinton on kuitenkin todennäköisesti mukana. Bruno Guimarãesin pelikiellon päättyminen on Howelle taatusti mieluisa uutinen. Anthony Gordon ja Martin Dubravka eivät ole edustuskelpoisia, joten kulttiveskari Loris Karius avaa Newcastlen veräjällä.

Harakoilla on nyt kolme peräkkäistä peliä pelattuna ilman voittoa, mutta onko Howen miehistössä sitten ollut tietynlaista ”Bruno-dependenciaa” ja lukot aukeavat, kun brassi kirmaa taas keskikentällä? Tämä nähdään sunnuntaina, kun hyvin levännyt keskikentän dynamo nähdään taas tositoimissa.

Newcastle United FC

@NUFC
"We've shown we can compete with the best and we've earned the right to be here." 👊


Vedellään sunnuntain finaaliin lapulle alle 2,5 maalia! ManUn maitohapot verottavat ottelun temposta hieman eikä Newcastlekaan liikoja riskeeraa. Aikainen maali olisi toki vedolle myrkkyä, mutta todennäköisemmin ensimmäisellä jaksolla pelataan varovaista futista. Ensimmäisen puoliajan under 1 on myös hyvä veto, joten splittaaminen ei ole huono idea!

Kertoimet ottelulleManchester United FC - Newcastle United FC26.02.2023