Valioliiga la 16.04. klo 17:00

Manchester United - Norwich

Pukki-party iskee Old Traffordille! Jatkuuko Norwichin lentokeli Manchester Unitedin vieraana?

Manchester Unitedilla on jonkin verran loukkaantumishuolia, kun se kohtaa Norwichin lauantaina. Joukkueen esiintyminen ei viime aikoina ole ollut lainkaan vakuuttavaa ja vaikeuksia voi olla tiedossa jopa sarjajumboa Norwichia vastaan. Maaottelutauon jälkeen isäntä on pelannut kaksi ottelua. Viime viikonloppuna ryhmä hävisi Evertonille Goodison Parkilla ja sitä ennen tuli 1–1-kotitasuri Leicesteriä vastaan.

Raphael Varanen pelikunto on vaakalaudalla, minkä lisäksi alakerrasta puuttuu edelleen Luke Shaw. Scott McTominay, Fred ja Edinson Cavani jatkavat niin ikään sivussa. Vieraiden ainoat varmat poissaolijat ovat Ozan Kabak, Andrew Omobamidele sekä Adam Idah. Norwich on ollut maaottelutauon jälkeen tuloksellisesti Manchester Unitedia parempi. Maaliton tasapeli Brightonin vieraana sekä 2–0-kotivoitto Burnleystä viime viikonloppuna antavat varmasti uskoa loppukauteen.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Ensi kauden sarjapaikka ei näytä Norwichin silmin kovinkaan todennäköiseltä, mutta joukkueella on silti säilynyt taisteluilme ja loppuun asti yrittäminen, mikä on sinänsä ihailtavaa. Dean Smith on saanut luotua joukkueelle myös uusia vahvuuksia ja esimerkiksi puolustuspäässä joukkueen yhtenäisyys on kasvanut. Joukkue ei ole vuotanut viime aikoina kovinkaan pahasti ja isännälle voi olla tiedossa pitkä ilta, jos maalinteko-ongelmat saavat jatkoa.

Nähdäänkö Pukki-partya? Teemu Pukki täräytti viime viikonloppuna Burnleyn verkkoon joukkueensa toisen maalin. Jos joku Norwich-leiristä onnistuu viimeistelemään, on erittäin suuri todennäköisyys siihen, että se on pukki. Isäntien kokoonpano on etenkin alakerran suuntaan jokseenkin repaleinen, eikä Old Traffordilla ole ihan hetkeen kotijoukkueen toimesta nähty tasaisen laadukasta puolustamista – varmasta puhumattakaan. Peivalinnaksi tähän matsiin otetaan, että Pukki maalaa.

10 euroa pelirahaa