Valioliiga la 26.08. klo 17:00

Manchester United - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko ManUn konttaaminen Valioliigassa? Sarjan peräpäähän kuuluva Nottingham ohittaa ainakin kertaalleen André Onanan!

Alakulon partaalla taas vaihteeksi alkukaudesta tarpova Manchester United pääsee lauantaina pesemään kasvojaan Nottingham Forestin kustannuksella. Avauskierrokselta Erik Ten Hagin ryhmä nappasi vaivoin voiton Wolvesista ja toisella kierroksella Tottenham oli Pohjois-Lontoossa parempi. Peli on näyttänyt punapaidoilla toistaiseksi karmealta. Saadaanko uutta tuulta purjeisiin Steve Cooperin poppoon kustannuksella?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada peräti kaksin kappalein ilmaisvetoja!

Tricky Trees hävisi avauskierroksella vieraissa Arsenalille, mutta esitys oli kuitenkin jopa positiivinen – Tykkimiehet saatiin nimittäin pidettyä kelvollisesti pois vaarasektoreilta. Ensimmäisessä kotipelissä City Groundilla kaadettiin sarjanousija Sheffield United niin ikään maalin marginaalilla. Tässä matsissa voitto oli Cooperin suojateille ansaittu.

Tilanne Unitedin sairastuvalla ei ole myöskään kehuttava. Kobbie Mainoo, Rasmus Höjlund, Luke Shaw, Tom Heaton, Tyrell Malacia, Amad Diallo ja Mason Mount ovat varmuudella sivussa. Harry Maguire on 50-50. Forestilta puuttuu sen sijaan Ola Aina, Felipe, Wayne Hennessey ja Omar Richards. Not bad.

Betsaillaan lauantaille molempien joukkueiden maalintekoa. ManU on päässyt kauden kahdessa ensimmäisessä pelissään maalipaikoille, mutta viimeistelyssä on ollut parantamisen varaa. Alakerrassa meno ei sen sijaan ole vakuuttanut ja Nottingham saanee omat saumansa lauantaina esimerkiksi vastareista.

Voita kympillä 19€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 19€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 1,90.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.