Eurooppa-liiga to 09.03. klo 22:00

Manchester United - Real Betis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huhhuh, mikä kerroinpummi! Real Betisiä aliarvioidaan rankasti Old Traffordin illassa!

Manchester Unitedilla on agendalla torstaina kasvojen pesua, kun komea talvi sai ruman käänteen Anfieldilla sunnuntaina. Liverpool veteli Unitedia kölin alta historiallisin 7-0-lukemin, joten Erik Ten Hag on joutunut alkuviikosta vetämään Carringtonissa sulkeisia. Kun tarkastellaan isoa kuvaa, jäänee sunnuntai kuitenkin työtapaturmaksi.

Manuel Pellegrinin ohjastama Betis on pelaamassa varsin mallikasta kautta niin Euroopassa kuin kotoisessa La Ligassakin. Syksyllä Los Verdiblancos oli HJK:n kanssa samassa alkulohkossa ja lohkon piikkipaikka oli varsin komea suoritus, kun AS Romakin oli mukana karkeloissa. Betisin peleissä nähtiin ennen viikonloppua varsin runsaita maalimääriä, mutta sitten pelattiinkin Real Madridia vastaan 0-0.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ben Dinnery

@BenDinnery
ESPN reports that Casemiro will be assessed ahead of the Real Betis tie after picking up a knock at Anfield. The Brazilian was not part of yesterdays recovery session. Victor Lindelöf will also be checked. #MUFC


Kummassakaan leirissä ei ole pelikieltoja torstaina. ManUn lasaretissa jatkavat Donny van de Beek, Christian Eriksen ja Anthony Martial. Casemiro ja Victor Lindelöf ovat kärsineet kolhuja ja pelikunto on epävarma. Betisiltä puuttuvat Juan Cruz ja Nabïl Fekir, mutta Sergio Canales on treenannut jo muun joukkueen mukana alkuviikosta ja reissu on espanjalaistaikurille mahdollinen.

Kerroinasettelun perusteella Betis on tällä hetkellä noin samantasoinen porukka kuin Crystal Palace ja vastaavasti hieman huonompi kuin Leicester tai Leeds. Nämä joukkueet ovat vierailleet hiljattain kaikki Old Traffordilla ja Unitedin voittokertoimet ovat asettuneet 1,40 – 1,60 –”rangeen”. Vedellään Betisiä +1,5:n tasoituksella lapulle torstaille. Sevillalaiset eivät ole näin selkeä altavastaaja missään nimessä.