Valioliiga la 12.02. klo 14:30

Manchester United - Southampton

Manchester United ei pääse taaskaan helpolla! Jatkaako Ralph Hassenhüttlin miehistö häikäiseviä otteitaan?

Manchester United isännöi Tottenhamin aiemmin kuluvalla viikolla pahasti solmuun laittanutta Southamptonia, joka jatkaa sitkeästi vakuuttavia otteitaan. Isäntä oli puolestaan ongelmissa VAR-tuomioiden kanssa omassa ottelussaan tiistaina ja kuoppasi lopulta kaksi tärkeää pistettä pelaamalla vierastasapelin Turf Moorilla.

Burnley pisti Ralf Rangnickin miehistön yllättävän koville tiistain Valioliiga-ottelussa, joka päättyi tasanumeroin 1–1. Manchester Unitedilta niistettiin VAR:in toimesta peräti kaksi maalia paitsioina ottelun avausjaksolla, eikä joukkue saanut enää toisella puoliajalla mitään aikaiseksi. Paul Pogba vastasi joukkueen ainoasta onnistumisesta osuen ensimmäistä kertaa pitkän loukkaantumisensa jälkeen, mutta muuten manchesterilaisten ilonaiheet olivat todella vähissä. Ralph Hassenhüttlin miehistöllä sellaisia riitti keskiviikkonakin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Southampton kairasi upeasti täyden pistepotin Tottenham Hotspur Stadiumilla Armando Brojan, Mohamed Elyounoussin sekä Che Adamsin maaleilla. Joukkue oli kahdesti tappiolla, mutta kun ottelua oli jäljellä kymmenisen minuuttia, iski se lyhyessä ajassa kahdesti ja voitti kamppailun maalein 2–3. Joukkue on nyt hävinnyt kymmenessä edellisessä pääsarjakamppailussaan vain kahdesti, pelannut viidesti tasan ja voittanut neljä kertaa. Loistovire on nostanut joukkueen jo 11 pistettä putoamisrajan yläpuolelle ja kymmenennelle sarjasijalle.

Old Traffordilla joukkuetta saattaa piristää myös parin pelaajan paluu kokoonpanoon. Nathan Tella lähestyy pelikuntoa, mutta ei välttämättä ole ihan vielä valmis takaisin peleille. Nathan Redmond puolestaan palannee ainakin kokoonpanoon jo Manchester Unitedin vieraana. Lyanco sekä maalivahti Alex McCarthy ovat Hassenhüttlin ainoat varmat poissaolijat.

Isännillä Fred on edelleen telakalla, kuten myös Eric Bailly sekä tuoreempana kasvona Nemanja Matic. Mason Greenwood puolestaan jatkaa hyllytettynä kaikesta joukkueen toiminnasta seksuaalirikosepäilyjen vuoksi. Alex Tellesin paluu kokoonpanoon vaikuttaisi olevan mahdollisuuksien rajoissa, mutta Luke Shaw avannee totuttuun tapaan.

Southampton on sellaisessa iskussa tällä hetkellä, että isäntien leirissä on syytä olla huolissaan. Kolmea pistettä ei ole tulossa muuten kuin ehjällä ja varmalla esityksellä. Tähän väliin tarvittiin piste, koska Manchester United ei mahdu edeltävien käsitteiden kanssa samaan lauseeseen. Pelaa tasapeli tai vierasvoitto -kohdetta Betivellä tästä ja nautiskele 100% talletusbonuksesta, jossa on vain nelinkertainen kierrätys.

 

10 euroa pelirahaa