Valioliiga la 12.03. klo 19:30

Manchester United - Tottenham

Tottenhamin tuholaiskaksikko antaa kovat kyydit Manchester Unitedin tuuliselle alakerralle huippumatsissa

Tottenham on alkanut heräillä kauden kriittisimmillä hetkillä ja lauantaina tiedossa on todella tärkeä vierailu Old Traffordille. Isäntä on ikuinen kysymysmerkki ja se on yhä mukana Mestarien liigassa, joten jostain pitäisi taikoa tärkeimmille pelaajille lepoaikaakin Valioliiga-viikonlopun huippukamppailussa. Kotijoukkueella on enemmän kysymysmerkkejä pelaajiston osalta.

Manchester United saa Cristiano Ronaldon takaisin tulevassa kamppailussa, mutta historian kirkkaimpiin maalintekijätähtiin lukeutuva portugalilainen on vaellellut pahasti varjojen mailla viime aikoina. Raphael Varane puolestaan on niin ikään käytettävissä, joten tuulinen puolustuskoostumus saattaa jälleen muuttua. Luke Shaw tuskin pelaa, sillä Ralf Rangnick halunnee satsata ykkösvalinnan pelikunnon varman päälle tulevaan Atlético Madrid -vääntöön. Lisää peliaikaa Alex Tellesille siis. Scott McTominayn kohtalo lienee Shawn kanssa samankaltainen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Viime viikonloppuna United sai isosti lunta tupaan Manchesterin derbyssä, kun City rökitti joukkuetta Etihadilla peräti 4–1-numeroin. Ottelussa punaisten suoritus jäi pahasti piippuun, eikä se lupaa hyvää jatkonkaan kannalta. Tulevassa matsissa rasitteena on myös seuraava Mestarien liigan ottelu, jota Rangnick kumppaneineen joutuu taatusti miettimään. Tärkeä on myös Valioliiga-vääntö toki, mutta kyllä tiistain mittelö tässä vaakakupissa painautuu väkisinkin edelle.

Vierailija on viime aikoina herännyt pelaamaan toden teolla ja maanantaina kaatui kotikentällä Everton vakuuttavalla esityksellä numeroin 5–0. Harry Kane sekä Heung-Min Son ovat löytäneet kevätvireensä ja nyt tukitoimia tarjoilee ruotsalaistykki Dejan Kulusevski, joka on ollut Tottenham siirtonsa jälkeen kuin uudestisyntynyt verrattuna siihen, mitä Juventus-paidassa oli nähty. Edellisellä Manchesterin vierailullaan Antonio Conten miehistö haki Cityltä 2–3-sensaatiovoiton.

Kupongille otetaan vieraiden täysi pistepotti 1X2-markkinassa. United on jopa epävarmempi ja ailahtelevampi, minkä lisäksi lisämuuttujia tuo seuraavan viikon tärkeä tiistai-ilta. Vieraiden pelaajatilannekin on erinomainen, kun sivussa ovat ainoastaan Ryan Sessegnon, Japhet Tanganga sekä Oliver Skipp. Mene tästä sisään LuckyCasinolle ja ota maailman paras betsidiili. Tässä et voi edes hävitä, koska mahdolliset tappiot korvataan täysimääräisenä takaisin 25 euroon saakka. Vieläpä täysin ilman kierrätystä. Parempaa ei ole nähty, eikä nähdä – pähkähullu tarjous luotettavalta vedonvälittäjältä.

10 euroa pelirahaa