Valioliiga ke 19.10. klo 22:15

Manchester United - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Muna-ManU yliarvioitu totaalisesti! Ota joukkueen kustannuksella 50€ betsattavaa vain 25€ talletuksella

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat 50€ edestä betsejä tallettamalla vain 25€ ja iskemällä sen Manchester Unitedia vastaan.

Unelmien teatterin iltaan Tottenhamille tarjottua vieraskerrointa sopii taivastella! Manchester Unitedin kannattajilla riitti kiroiltavaa jälleen viikonloppuna, kun joukkue oli pahimmillaan syvässä nesteessä Newcastlea vastaan. Uhmapelaajat nappasi tilipussiinsa mukavasti täytettä X2-kohteella ja punapaitojen kustannuksella nettoamista on tarkoituksena jatkaa myös tulevassa huippukamppailussa. Vieraiden suurimmat tähdet ovat vihdoin nousseet odotetulle tasolle ja joukkue marssii kolmen matsin voittoputkessa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Tottenhamilla menee erittäin mukavasti. Joukkue on Valioliigassa jaetulla kakkossijalla ja viime viikolla irtosi voitto myös Mestarien liigassa – viikonlopun tyylikkäällä Everton-kotivoitolla perättäisten pistepottien putki venyi kaikki kilpailut huomioiden kolmen matsin mittaiseksi. Tällä otannalla ryhmä on latonut vastustajiensa verkkoon kuusi maalia ja erityishuomiota ansaitsevat Heung-Min Sonin tehot, jotka aivan alkukaudella olivat kateissa. 3–2-voitossa Frankfurtia vastaan eteläkorealainen mätti kaksi maalia ja on ollut muutenkin todella näkyvässä roolissa voittokulun aikana.

Son sekä kolme maalia ja yhden alustuksen samaisella kolmen kamppailun otannalla tarjoillut Harry Kane ovat todella isossa roolissa maanantaina. Manchester Unitedissa vallitsee tällä hetkellä pieni kaaos hyökkäyspään osalta. Loistavasti harjoituskaudella pelannut, mutta samoissa kekkereissä loukkaantunut Anthony Martial otettiin kenties liian aikaisin kehiin ja nyt mies on taas hajalla. Surullisessa Newcastle-ottelussa vahvasti alkukaudella esiintynyt Marcus Rashford putosi penkille ja Cristiano Ronaldo nousi avaukseen.

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Run it back. ⏮

🎥 Manchester United 1-6 Spurs

Mitään ei Erik ten Hagin poppoo saanut viikonloppuna aikaiseksi ja 0–0-numeroin päättyneessä ottelussa oli jatkuvalla syötöllä kauhunhetkiä isäntien näkökulmasta. Ei ole väärin sanoa, että Newcastlen voitto oli jopa lähempänä kuin kotijoukkueen. Sivussa Tottenham-väännössä jatkavat Martialin lisäksi ainakin Harry Maguire, Donny van de Beek, Brandon Williams sekä Aaron Wan-Bissaka. Lisäksi Christian Eriksen on ollut sairaana ja todella tärkeänä palasena nimenomaan pelinrakentelun moottorina sekä erikoistilanteiden antajana tanskalaisen puuttuminen olisi jälleen kerran iso kolhu.

Etenkin tilanteenvaihdoissa ja viimeisissä hyökkäyspään ratkaisuissaan viime aikoina säväyttänyt Tottenham on jostain syystä pyöräytetty reilusti altavastaajaksi tässä kamppailussa. Uhmapelaajien mielestä Spurs on matsissa jopa ennakkosuosikki ja tasa-asettelu olisi vielä hyväksyttävä, eikä siitä merkittävää etua olisi revittävissä. Nousujohteiselle Antonio Conten miehistölle on kuitenkin tarjolla sitä hyvää peräti 2,90-kertaisella palautuksella, eikä tätä sivuuteta! 1×2-markkinassa Tottenhamia tiketille, mars.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ ailahtelevaa Manchester Unitedia vastaan, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat joka tapauksessa uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen vetosi siis tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tottenham” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 72,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi! Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.