Valioliiga su 04.02. klo 16:00

Manchester United - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kylmä suihku roikkuu ilmassa! Jääkö Manchester United jo toistamiseen tämän joukkueen jyrän alle?

Manchester United on viime aikoina löytänyt tapoja selviytyä ja samalla joukkueen päävalmentaja on saanut toistaiseksi pitää työpaikkansa. Missään tapauksessa erityisen vakuuttavaa Manchesterin punapaitojen pelaaminen ei kuitenkaan ole ollut ja West Ham on sille nykyisistä lähtökohdista vaativa haaste.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaana ilmaisvetoja jopa 50€ edestä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joulukuun loppupuolella West Ham koulutti sekä Manchester Unitedia kotonaan että Arsenalia vieraissa maalein 2–0 – vieläpä perättäisissä otteluissa. West Ham sai viikon ensimmäisessä ottelussaan Mohammed Kudusin takaisin maajoukkuetehtävistä ja siinä on yksi pelaaja, jonka kanssa isäntien on syytä olla tarkkana. Edellisessä keskinäisessä kamppailussa ghanalaishyökkääjä ohitti André Onanan kertaalleen.

Manchester United

@ManUtd
Going through the gears ahead of #MUNWHU 💪⚙️

#MUFC || #PL

Michail Antonio sekä Lucas Paquetá ovat David Moyesin miehistön ainoat varmat poissaolijat. Vladimir Coufal palaa sunnuntaina pelikiellosta kehiin ja vaikuttaisi siltä, että myös Nayef Aguerd on jälleen skottimanagerin käytettävissä. Torstaina debytoineen Kalvin Phillipsin ensiesitys West Hamin paidassa jäi melko kädenlämpöiseksi, mutta uusi mahdollisuus saattaa olla edessä heti Old Traffordilla.

Isäntien puolelta sekä Aaron Wan-Bissakan että Victor Lindelöfin pelaaminen on epävarmaa. Mason Mount, Tyrell Malacia sekä Anthony Martial ovat varmuudella sivussa. Erik ten Hagin työpaikka on toistaiseksi säästynyt, kun Manchester United on onnistunut kääntämään ottelutuloksia suotuisiksi. On kuitenkin syytä huomioida, että edellisessä keskinäisessä kamppailussa vain reilu kuukausi takaperin isäntä oli West Hamia vastaan täysin vastaantulijana.

Kotijoukkue pelasi niin ikään torstaina, kun se haki Kobbie Mainoon lisäajan seitsemännellä minuutilla iskemällä maalilla 3–4-voiton Wolvesin vieraana. Järkyttävää sekoilua omassa päässä tarjoillut ja kahdesti peräti kahdella maalilla johtanut Manchester United ei todellakaan vakuuttanut. Tuleeko sunnuntaina kylmä suihku niskaan? Uhmapelaajat tinttaa tasapeli tai vierasvoitto -kohteen tiketille!

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon (5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella West Hamia (1X2) kertoimella 5,08.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon (1–5 x 10€) ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.