Valioliiga ma 14.08. klo 22:00

Manchester United - Wolves

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Old Traffordille eksyy maanantaina kesy susilauma! Nappaako Manchester United helpot pisteet?

Manchester United avaa kautensa Valioliigassa maanantai-iltana parhaaseen katseluaikaan. Vastassa on myrskyn silmässä taivaltava Wolves, joka menetti noin viikko ennen kauden alkua päävalmentajansa Julen Lopeteguin. Tilalle pestattiin viime kaudella Bournemouthia luotsannut Gary O’Neil. Susille saattaa käydä tällä sesongilla kylmät.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 30 euron arvoisen ilmaisvedon!

ManU-luotsi Erik Ten Hag sai kesällä paljon vahvistuksia United-rosteriin, kun muun muassa Mason Mount, Rasmus Höjlund ja André Onana saapuivat Old Traffordille. United on jälleen mukana myös Mestarien liigassa, joten panostusta tarvittiin ja sitä saatiin. Maanantaina Höjlund, Dean Henderson, Anthony Martial, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo ja Tom Heaton ovat sairastuvalla.

Manchester United

@ManUtd
🔴 @LisandrMartinez is ready to fight for the badge 💪

#MUFC


Wolvesilla on sentään maanantaina vahva ryhmä jalkeilla – niin vahva kuin se tässä tilanteessa voi olla. Matheus Cunhankin pitäisi olla lopulta kondiksessa. Kesällä Wolves menetti Raúl Jiménezin, Rúben Nevesin sekä Nathan Collinsin ja paikkaajat eivät ole millään mittarilla riittäviä. Rosteri näyttääkin siltä, että putoamistaisto kutsuu.

Wolves ei hävinnyt harjoituskaudella pelin peliä, mutta näihin kamppailuihin ei kannata liikaa tuijotella. ManU avaa kautensa kotiyleisönsä edessä ja avainpelaajat ovat pitkälti terveinä. Painetaan kuitille Ten Hagin miehistöä -1,5:n tasoituksella.

30€ ilmaisveto tarjolla!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “ManU -1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.