PDC to 15.12. klo 21:10

Mansell - Robb

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tätä on odotettu! MM-kisat vauhtiin – tikka lentää ja olut roiskuu!

Dartsin MM-kisoissa nakutellaan ensimmäisen kierroksen matseja torstaista alkaen. Tässä vaiheessa lauteilla on suomalaisille hieman tuntemattomampia suuruuksia, mutta panokset ovat välittömästi korkealla. Mickey Mansellin ja Ben Robbin välisen ottelun voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella turnauksen kakkoseksi sijoitetun Peter ”Snakebite” Wrightin. Eli vain yhdellä voitolla on mahdollista päästä kurmoottamaan värikkäästä irokeesistaan tunnettua skottiheittäjää.

Mansell on pelannut PDC-tasolla jo vuodesta 2010, ja osallistuu jo seitsemänsiin MM-kisoihinsa. Suurempi menestys on karttanut kokenutta heittäjää, mutta erittäin pätevä peruspelaaja on kyseessä joka tapauksessa. Kaksi vuotta sitten MM-kisoissa pohjoisirlantilainen eteni toiselle kierrokselle, mikä onkin tässä kisassa miehen paras suoritus. Viime kuussa Mansell pisti Players Championshipissä kovasti hanttiin kovalle Dirk van Duijvenbodelle, mutta hävisi legein 6-5.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Ben Robb on tällä tasolla kokemattomampi pelaaja, vaikka ikää miehellä onkin pian 35 vuotta. PDC-tasolla rankkaamaton uusiseelantilainen on tahkonnut viime ajat Online Live Leagueta. Hyppy Ally Pallyn korokkeelle ja riehakkaan yleisön eteen onkin iso, ja voi aiheuttaa tikkakädessä tärinää. Robbin tämän vuoden keskiarvo on Mansellia alempi, mutta mies on kyllä kykenevä samantasoisiin keskiarvoihin.

Voittajakertoimiin ei tässä matsissa päästä ottamaan kantaa, mutta 180 pisteen sarjojen määrään otetaan tiukka positio. Mansell ei ole tunnettu kauhean räiskyvänä 180:n viskojana, vaan miehen valtti on enemmänkin tasaisuus. Robbin odotusarvo satakasikymppisten määrässä ei kirkkaissa valoissa nouse myöskään kattoon, joten korkeintaan viiden 180 pisteen suorituksen näkeminen on hyvä betsi kisojen alkuun. TonyBet pistää kerrointa tiskiin – ota tämä buukkeri rosteriisi mukaan!