League Two la 14.05. klo 21:45

Mansfield - Northampton

Tiukka matsi neljännellä sarjatasolla!

Mansfieldin ja Northamptonin tiet karsintaan eroavat jossain määrin: Mansfield selvisi niukasti viimeisenä joukkueena karsintaan, vaikka pelasi kaksi viimeistä runkosarjan ottelua tasan. Northampton puolestaan jäi rannalle suorasta noususta niukimmalla mahdollisella tavalla: Bristol Roversin 7-0 murskavoitto pisti Cobblersin maalierolla karsintoihin. Todennäköisesti tämä korpeaa joukkuetta vielä karsintojen alkaessakin.

Mansfield eli runkosarjassa ennen kaikkea vahvoilla kotiotteluillaan: se voitti 23 kotimatsistaan peräti viisitoista. Vaikka Nigel Cloughin suojatit selvisivät play offeihin vain pisteen marginaalilla, olisi voitto kahdesta viimeisestä ottelusta riittänyt suoraan nousuun – niin tasaista sarjataulukossa oli. Clough joukkioineen pääsee ensimmäiseen otteluun hyvästä tilanteesta, sillä tuoreita loukkaantumisia tai sairastapauksia ei ole.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Jon Bradyn tehtävä on nollata joukkueensa pettymys, ja yrittää kairata nousu karsintojen kautta. Se vaatii menestystä kolmessa ottelussa, joka tässä vaiheessa kevättä on raskas savotta. Northampton on äärimmäisen tasainen joukkue, joka voitti puolet koko kauden otteluistaan. Kokoonpanopuolella vieraita rasittaa ykkösvahti Liam Robertsin pelikielto.

 

Matsista on tiedossa kova, eikä se ole vedonlyönnillisesti kuumimmasta päästä. Kertoimia tiiraillessa ihmetyttää kuitenkin Bet365:n kova kerroin tasapelistä. Se ei olisi huono tulos varsinkaan Northamptonille, joka on ollut viime ajat vieraissa hyvällä jalalla. Tasapeli toteutuu lähes kerran kolmesta, joten tähän lähtee pikkuyritys.

10 euroa pelirahaa