League Two la 28.05. klo 18:00

Mansfield - Port Vale

League Twon nousufinaali täydentää urheilun superpäivän!

Lauantai on penkkiurheilullisesti intensiivisin päivä pitkään aikaan. Leijonien välierän ja UCL-finaalin välissä pelataan välipalana League Twon nousufinaali, jossa Wembleyllä ratkotaan kertaottelussa nousija kolmannelle sarjaportaalle. Kyseessä on upea tapahtuma, ja monille alempien sarjojen pelaajille kerran elämässä tapahtuva kohokohta – pelata Englannin jalkapallopyhätössä suuren yleisön edessä.

Mansfield tulee finaaliin loistavassa iskussa: kuusi viimeistä matsia on sujunut tappioitta, ja peräti neljä niistä päättyi voittoon. Wembleylle joukkue eteni voitettuaan Northamptonin kahdesti. Hyvässä formissa oleva porukka täytyy tietysti valmistaa tämänkaltaiseen otteluun henkisesti, sillä tunnelma ottelussa on aivan omanlaisensa. Mansfield tulee matsiin ilman murheita kokoonpanossa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Port Valen tie Wembleylle meni paljon kinkkisemmin, sillä toisen osaottelun päätteeksi tarvittiin rankkarit, jotta finalisti saatiin selville. Kylmä totuus on, että Vale on hävinnyt viimeisestä kuudesta pelistään neljä – toki tätä faktaa ei nyt kannata liikaa finaalia psyykatessa korostaa. Port Valen sairastupa on lähes tyhjä ennen kauden tärkeintä peliä.

 

Mansfieldin esitykset runkosarjan kolmosta Northamptonia vastaan olivat sen verran vakuuttavat, että joukkue on suosikki tähän kahinaan. Otetaan vetomuodoksi, että Mansfield on joukkueista se, joka nousee League Oneen – näin saadaan tasapelivarmistus varsinaiselle peliajalle.

10 euroa pelirahaa