Eurooppa-liiga to 04.08. klo 21:45

Maribor - HJK

HJK:lla on makoisa mahdollisuus! Siivittääkö huippuhankinta Lucas Lingman joukkueen voittoon sloveniassa?

HJK:lla on ehdottomasti iskun paikka. Maribor on paperilla varteenotettava miehistö, mutta meno slovenian pääsarjassa ei kauden alkumetreillä ole todellakaan vakuuttanut. Klubilla on otteluparissa kotietu ja se on päässyt pelaamaan mukavan paljon enemmän kilpailullisia otteluita tällä kaudella, joten pelituntumaetua voinee veistellä helsinkiläisten suuntaan. Lisäksi vierailla on ollut yksi päivä enemmän huilia edellisen sarjapelin jälkeen, kun verrataan kotijoukkueeseen.

Maribor lähti Mestarien liigan karsinnoissa laulukuoroon Sheriff Tiraspolia vastaan ja HJK:lle noutaja puolestaan tuli Viktoria Plzenin rökitettyä helsinkiläisiä urakalla. Päätä ei kuitenkaan ole vielä syytä painaa pensaaseen, sillä varteenotettavat mahdollisuudet eurokentille edelleen ovat olemassa. Matka jatkuu nimittäin Eurooppa-liigan karsinnoissa hallitsevaa slovenian mestaria vastaan, joka ei todellakaan ole vakuuttanut.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Perinteisesti Maribor on nähty ylivoimaisena ykkösenä slovenialaisessa jalkapalloilussa, mutta tällä hetkellä ei kulje. Toki pääsarjakautta on takana ainoastaan kolme kierrosta, eikä pelaaminen ole vielä kenelläkään valmista, mutta isäntä on onnistunut voittamaan ainoastaan sarjanousijan Gorican. Takkiin on tullut rumasti Radomilje-matsissa avauskierroksella sekä viime sunnuntaina Koperia vastaan. Omissa kolisee ja maalinteko on tökkinyt yllättävän paljon. Toki ryhmällä on aina isot odotukset ja vahva kilpavarustelu eurokentillä, mutta niin on tätä nykyä myös Klubilla.

Malmö-laina Malik on tullut HJK-hyökkäykseen sisään erinomaisesti. Vaikka raamikas hyökkääjä on viimeistellyt vasta yhden maalin, on miehestä takuulla lisää iloa helsinkiläisille. Bojan Radulovic siirtyi hiljattain pysyvästi Klubi-paitaan AIK:sta lainapestin jälkeen ja siinä sivussa helsinkiläisjoukkue rysäytti melkoisen pommin, kun kovaa nousua jopa Huuhkajissa tehnyt Lucas Lingman palasi seuraan Helsingborgista lainapahvilla. Lisäksi joukkueeseen on hankittu alakertaan Aapo Halme ja Paulus Arajuuri, jotka eivät tosin ole vielä pelikuntoisia.

HJK:n keskisektori on ottanut pahasti osumaa kesällä ja kun muistetaan vielä Jairin sopimuksen pakotettu purku, ei Lingmanin paluu voisi osua makoisampaan paikkaan. Toki rooli on hieman eri kuin rikostuomion saaneella brassilla, mutta paljon peräänkuulutettua vauhtia tulee nyt reilusti lisää. Huippuvahvistus liittyi Klubin harjoitusvahvuuteen jo tiistaina ja ainakin miehen itsensä seuran kotisivuilla kertomana pelikunnon pitäisi olla kohdillaan.

Tämä ottelupari haisee hyvälle HJK:n näkövinkkelistä. Maribor konttaa kansallisella tasolla, eikä sillä ole missään tapauksessa paras valmiustaso päällä tässä vaiheessa kilpailukautta. Suomessa Veikausliigaa on vedelty jo yli 15 kierrosta ja helsinkiläisten pelaaminen on parantunut koko ajan. Avausottelu on toki aina haastava vieraskamppailu, mutta lauantaisen matsin jälkeen valmistautumisaikaa on ollut hyvin. Joukkue on päässyt matkustamaan hyvissä olosuhteissa ja ajoissa pelipaikoille. Lapulle otetaan tasapeli ei vetoa -mallinen vierasvoitto. Avaa pelitili Sportazalle ja liity mukaan Uhmapelaajien rahantekotalkoisiin tästä!

10 euroa pelirahaa