MLB ke 20.04. klo 01:40

Miami Marlins - St.Louis Cardinals

Cardinalsin yskivä juna lähtee ensi yönä raiteilleen

Marlins: Jesus Luzardo, W-L 0-0, Era 1.80, Whip 0.60

Phillies: Adam Wainwright, W-L 1-1, Era 3.48, Whip 1.45

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Miami Marlins sekä St.Louis Cardinals starttaavat ensi yönä kolmen ottelun mittaisen sarjansa, jossa vierasjoukkue on asetettu hienoisen ennakkosuosikin asemaan. Molempien sakkien kauden avaus on sujunut jotakuinkin odotuksien mukaan, eikä suurempia yllätyksiä pitäisi tässäkään sarjassa olla luvassa.

Marlinsien kauden avaussaldo 4W-6L on kyseiselle joukkueelle suhteellisen kelvollinen suoritus. Suurempia odotuksia ei tänäkään vuonna valitettavasti ollut, joskin muutama mielenkiintoinen pelaaja jengistä löytyy. Viimeisin sarja Philliesiä vastaan meni kerrassaan loistavasti, kun neljästä ottelusta kertyi komeat kolme voittoa. Marlinsin lyöntipelin ässänä on toiminut 24-vuotias Jesus Sanchez, joka on osunut palloon kovalla .343 keskiarvolla sekä lyönyt kahdeksan juoksua omalle sakilleen. Ensi yön aloittava syöttäjä Luzardo, pelasi loistavan startin Philliesiä vastaan, kun 5.0 vuoroparilla syntyi vain kaksi osumaa ja yksi ansaittu juoksu.

Vierasjoukkue Cardinals on pelannut hyvää baseballia alkukauden ajan, josta tositteena viisi voittoa kahdeksasta ottelusta. Sarjan keskikastiin ennakoidulle jengille siis hyvää suorittamista. Nolan Arenado on osunut palloon erittäin hyvin, kuten edellisilläkin kausilla on tupannut sattumaan. Cardinalsiin “big three”, johon myös Arenado kuuluu, omaa edelleen suuren roolin punapaitojen lyöntipelaamisessa. Aloittavaksi syöttäjäksi valikoitunut “vain” 40-vuotias Adam Wainwright pelaa ikäisekseen hyvää baseballia. Toki tämä kausi ei ole vielä lähtenyt aivan kuten elokuvissa, josta statsit kertovat omaa tarinaansa.

Lähtökohdat otteluun ovat melko tiukat, kuten kertoimetkin antavat ymmärtää. Syöttäjien kamppailua on vaikeaa ennakoida, koska Luzardo on syöttänyt vasta yhden startin ja Wainwrightin puolella taas tiedetään, että potentiaalia parempaan syöttämiseen olisi. Täytyy muistaa, että Luzardo on Marlinsin syöttörotaation viimeisin syöttäjä, joka kertoo ettei ensimmäisen startin kaltaista peliä ole joka ilta odotettavissa. Lyöntipelin etu voidaan surutta antaa Cardinalsille, johtuen yksinkertaisesti laadukkaammasta sekä monipuolisemmasta pelaajamateriaalista. Lähdetään siis pelaamaan vierasjoukkueen voittoa maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa