MLB pe 15.04. klo 01:40

Miami Marlins - Philadelphia Phillies

Phillies on aliarvostettuna

Marlins: Sandy Alcantara, W-L 0-0, Era 3.60, Whip 1.60

Phillies: Kyle Gibson, W-L 1-0, Era 0.00, Whip 0.29

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Major league baseballissa on tarjolla ensi yönä todellista valueta, kun Miami Marlins kohtaa kauden kotiavauksessaan huomattavasti tasokkaamman Philadelphia Philliesin.

Marlinssin kausi on alkanut suhteellisen heikosti, kuten odottaa saattoi. Saldona tähän asti on kertynyt yksi voitto ja neljä tappiota. Vaikka vastustajat ovat olleet kovatasoisia ei joukkue ole siltikään vakuuttanut. Etenkin lyöntipeli on sakannut, sillä juoksuja on kertynyt parhaimmillaankin vain viisi. Ei tähän kauteen isoja odotuksia luotukkaan, mutta ei tässä porukassa siltikään paljoa seurattavaa ole. Aloittava syöttäjä Sandy Alcantara on joukkueen paras lenkki, joka nostaa ottelun mielenkiintoa runsaasti. Ensimmäisessä startissaan kaveri syötti viisi vuoroparia, joissa kaksi ansaittua juoksua eli ihan ookoo suoritus.

Ennen kauden alkua ylempään keskikastiin rankattu Phillies on suorittanut myös suurin piirtein omalla tasollaan saldona kolme voittoa sekä kolme tappiota. Sarja Metsiä vastaan meni hieman penkin alle, joten parannettavaa löytyy. Tähän peliin vieraiden kummulle astelee Kyle Gibson, joka avasi oman kautensa käytännössä täydellisellä suorituksella. “Gibby” heitti 7.0 vuoroparia antaen vain kaksi osumaa ja nolla ansaittua juoksua. Lisäksi syntyi huimat 10 strikeouttia.

Jos ja kun Gibson jatkaa loistavaa syöttämistään, Alcantaran jatkaessa myös mihin jäi, kaatuu syöttäjien taisto hiukan vierasjoukkueen pussiin. Marlinsin lyöntiosasto ei pärjää vertailussa Philliesin vastaavalle, josta löytyy muun muassa Mvp kandidaatti Bryce Harper. Philliesin kuuluisi olla tässä pelissä ennakkosuosikki eikä toisinpäin, kuten kertoimet näyttävät.

10 euroa pelirahaa