Jalkapallon MM ti 06.12. klo 17:00

Marokko - Espanja

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fanipojat saa olla varuillaan – Marokkoa ei voi väheksyä!

Marokko oli alkulohkonsa piristysruiske: Belgian joukkue ei ollut parhaimmillaan, eikä Kroatiakaan saanut itsestään kaikkia tehoja irti. Niinpä napakasti pelannut Marokko voitti lohkonsa. Vastaansa se saa oman lohkonsa kakkoseksi jääneen Espanjan. Voidaan jopa spekuloida sillä, oliko tämä Espanjalta tietoinen valinta. Kuitenkaan Marokko ei ole tällä hetkellä helppo vastus kellekään.

Marokko on MM-jatkopeleissä vasta toista kertaa, joten ihan jokapäiväistä herkkua tämä ei ole. Joukkueen terävät vastahyökkäykset olivat vastustajille myrkkyä alkulohkossa. Mikään järkytys Marokon menestys ei saa olla, sillä Walid Regraguilla on laittaa laatupelaajia oikeastaan joukkueen jokaiselle osa-alueelle. Osa Marokon pelaajista on varotoimenpiteenä treenannut erikseen, mutta mitään massapoissaoloja joukkueella ei pitäisi olla.

One Africa Football Network

@1AFNetwork
Morocco's Coach, Walid Regragui when asked if they are also playing for the Arab world, which is hosting its first FIFA World Cup

"I am not here to be a politician. We want to fly Africa's flag high just like Senegal, Ghana, Cameroon. We are here to represent Africa".

Jos Costa Rica olisi onnistunut yllättämään Saksan, Espanjan tappio Japanille olisi merkinnyt jatkopaikan lipumista läpi sormien. Costa Rican Luis Enriquen suojatit murskasivat, mutta Saksaa ja Japania vastaan joukkue ei mitenkään erikseen vakuuttanut. Myös Espanjan joukkueessa muutama peluri on treenannut erossa muusta joukkueesta, mutta odotusarvo on, että Espanja pystyy laittamaan avaukseen parhaat pelaajansa.

Espanja on monen härmäläisenkin futisniilon suosikki, mutta me otetaan kuitille Marokkoa tasoituksella. Espanja on luonnollisesti kova luu, mutta ei tämä mikään ylikävely tule todennäköisesti olemaan. Marokon voitolla tai täyden ajan tasapelillä saa pelitilille painetta mukavasti – ja uudet asiakkaat voivat vedellä tätä tuplakertoimella! Lue lisää alta!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Marokko 1x kertoimella 2,45.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,45 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.