AFCON 2022 ti 25.01. klo 21:00

Marokko - Malawi

Nappaa fyffet suvereenisti taskuun! Marokko on tehnyt jo “hurjat” viisi maalia

Marokko on ollut poikkeuksellinen joukkue Afrikan mestaruuskisoissa. Tuntuu haljulta sanoa, mutta joukkue on viimeistellyt kolmessa kamppailussa ”hurjat” viisi maalia. Malawi joutuu jälleen kerran puolustamaan syvällä, mutta tällä kertaa vastassa on tässä turnauksessa aiemminkin realisoitua tehopotentiaalia. Ainoan voittonsa lohkokolmosena jatkoon edennyt altavastaaja on napannut täydellistä heittopussia Zimbabwea vastaan.

Turnauksen voittajasuosikkeihin lukeutuva Marokko etenee toistaiseksi voittamattomana Afrikan mestaruuskisoissa. Ei olisi kovinkaan yllättävää, jos joukkue pelaisi turnauksen kolmannen nollapelinsä. Sevilla-maalivahti Bono on pelaa erinomaista turnausta, kuten myös tähtiä pursuava puolustus. Kehissä ovat esimerkiksi Valioliiga-jännäreille tutut kasvot, Wolvesin Romain Saiss sekä Watfordin Adam Masina ja Bundesliigassa Dortmundia edustava Achraf Hakimi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Marokko on ollut kokonaisvaltaisesti vakuuttavimpia joukkueita turnauksessa, sillä se on erinomaisen puolustusperformanssinsa lisäksi esitellyt viisi täysosumaa. Kolmessa ottelussa tämä määrä ei välttämättä tunnu erikoiselle, mutta tässä turnauksessa se on vahvaakin vahvempaa valuuttaa. Muista joukkueista ainoastaan Kamerun ja Norsunluurannikko sekä yllättäen jatkosta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella pudonnut Nigeria pystyivät ylittämään marokkolaisten maalimäärän.

Malawi puolusti hyvin Senegalia vastaan, mutta järjetöntä mankelia se tuskin kestää toista kertaa peräkkäin. Ei etenkään, kun tällä kertaa vastassa on huomattavasti kuivemmalla ruudilla liikenteessä ollut tähtisikermä. Pelivalinnaksi nostetaan Vahid Halilhodzicin luotsaaman miehistön voitto vähintään kahdella osumalla (Marokko -1,5). Ihan kivat kisat Malawille, mutta nyt tasoero on liian suuri.


Näin saat Marokosta maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on Marokko -1,5 maalia ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännytkät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa