to 02.05. klo 22:00

Marseille - Atalanta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tunnustelua luvassa? Liverpoolin haaveidenkaataja jahtaa seuraavaa saalistaan Ranskassa!

Sensaatiomaisesti Liverpoolin edellisellä kierroksella Eurooppa-liigassa pudottanut Atalanta on vahva finaalikandidaatti, mutta kolmen managerin Marseille on tällä hetkellä kelvollisessa nosteessa. Läpihuutojuttua otteluparista ei tule – nähdäänkö jopa Atalantalta avauskamppailussa tunnustelevampi otatus?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja koppaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Marseille on ollut Jean-Louis Gassetin alaisuudessa hyvä. Aiemmin tällä kaudella Marcelino ja Gennaro Gattuso saivat lähteä, jolloin Afrikan mestaruuskilpailuissa Norsunluurannikkoa luotsannut ja sittemmin potkut saanut Gasset hyppäsi puikkoihin. Eurooppa-liigan puolivälierissä Gasset joukkoineen kaatoi Benfican pitkän kaavan kautta. Isossa roolissa nähtiin esimerkiksi Pierre-Emerick Aubameyang.

Atalanta B.C.

@Atalanta_BC
Testa a domani 🧘‍♂️💢

Focus on tomorrow 👏

#OMAtalanta #UEL #GoAtalantaGo ⚫️🔵

Atalanta shokeerasi edellisellä kierroksella nimenomaan vieraskentällä, kun se kävi kaivamassa Anfieldilla surkeimman esityksensä miesmuistiin esittäneeltä Liverpoolilta 0–3-voiton. Gian Piero Gasperinin miehistö hävisi kotiottelunsa numeroin 0–1, mutta se riitti upeaan jatkopaikkaan yhteismaalein 3–1. Kun katsotaan pelaajatilanteita, on se vierailla selvästi parempi. Isak Hien, Emil Holm sekä Rafael Toloi ovat varmuudella sivussa Atalantalla.

Kotijoukkueella puolutaja Samuel Gigot on pelikiellossa ja Chanel Mbemba puolestaan loukkaantuneena, joten alakerrassa on pahoja puutteita. Lisäksi sivussa ovat ainakin Quentin Merlin, Valentin Rongier, Bamo Meite sekä Ismaila Sarr.

Atalanta pystyy varmasti ammentamaan hiljattaisista suorituksista energiaa ja itseluottamus on korkealla, mutta sama pätee isäntiin. Jo avausottelussa on kovat panokset ja Gasset ei ole ollut erityisen tunnettu uhkarohkeana riskienottajana. Mitään Jürgen Klopp -tyylistä korkeaa puolustuslinjaa Atalanta näkee vain unissaan Marseillea vastaan. Toisaalta Gasperini on niin ikään vanha konna, joka yleensä onnistuu taktisella mittarilla suhteessa vastustajiin erinomaisesti. Ylimääräisiä riskejä ei oteta kummassakaan leirissä ja pelivalinnaksi poimitaan alle 2,5 maalia.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.