to 22.02. klo 22:00

Marseille - Shakhtar Donetsk

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Marseillen valmentajasirkus jatkuu! Nähdäänkö torstaina Eurooppa-liigassa “new manager bounce”?

Ensimmäisessä kohtaamisessa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä 2-2 tasan pelanneet Marseille ja Shakhtar Donetsk tappelevat torstaina paikasta kuudentoista parhaan joukkoon Stade Vélodromella. Marseille oli maalipaikkojen valossa vahvempi, mutta pari on tietenkin yhä auki. Marseille lähtee torstain matsiin uuden valmentajansa Jean-Louis Gassetin alaisuudessa, kun Gennaro Gattuso sai pakata kimpsunsa viikonlopun liigatappion jälkeen.

*Ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Potkut eivät olleet kovin yllättävät, sillä Marseille oli viimeksi voittanut liigapelin joulukuussa Clermontia vastaan. Ligue 1:ssa sijoitus on nyt yhdeksäs ja otteita on kohennettava reippaasti, jos ensi kaudelle mielitään europeleihin. Nyt OM:n peräsimeen tulleen Gassetin edellinen pesti oli Afrikan mestaruuden voittaneen Norsunluurannikon maajoukkueessa, mutta tokkopa Jean-Louisille mitaliakaan annettiin, kun lähtöpassit koittivat jo ennen lohkovaiheen päätöstä.

Olympique de Marseille 🇬🇧 🇺🇸

@OM_English
𝗕𝗮𝗰𝗸 𝗵𝗼𝗺𝗲 𝘁𝗼𝗺𝗼𝗿𝗿𝗼𝘄 🏟️💙

🔜 #OMShakhtar


Ennen ensimmäistä osaottelua Shakhtar Donetskin edellinen kilpailullinen peli oli joulukuulta UCL:n lohkovaiheesta, mutta kelvollisesti kuitenkin Marino Pusicin ryhmä oli mukana pelissä Hampurissa. Nyt tehtävä tietysti vaikeutuu, kun Vélodromen hornankattilassa joudutaan kohtaamaan ”new manager bouncea” mahdollisesti hyödyntävä kotijoukkue.

Marseillelta on torstaina pelikiellossa Leonardo Balerdi. Jordan Veretout palaa mahdollisesti kokoonpanoon, mutta Amir Murillo, Valentin Rongier, Bilal Nadir ja mahdollisesti Pau López ovat saikulla. Shakhtarilta Valeriy Bondar on pelikiellossa ja Ivan Petryak sekä Marlon Gomes kuntoutuksessa.

Marseillelle lähtee peliä torstain matsiin! Tasoero on tietysti jo ensimmäinen syy sille, miksi OM tämän pelin tulee voittamaan. Pelillisesti joukkue on ollut nuhainen ennen Gattuson potkuja, mutta lukot kenties jokseenkin avautuvat nyt uuden valmentajan hypättyä puikkoihin.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.