Mestarien liiga ti 01.11. klo 22:00

Marseille - Tottenham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tajuttomat panokset! Tottenham voisi pullahtaa tappiolla jopa torstailiigaan

Marseille on alisuorittanut viime aikoina pahasti kansallisella tasolla, mutta europelit ovat olleet tällä kaudella Igor Tudorin miehistölle henkireikä. Joukkueella on paljon panoksia vielä viimeisellä kierroksella, kun se on ainoastaan pisteen päässä jatkopelipaikasta ja kaksi täppää vastustajaansa ja lohkokärkeä Tottenhamia jäljessä. Vierailija taisteli viikonloppuna Bournemouthia vastaan kovassa Valioliiga-ottelussa kahden maalin takaa voittoon, mikä tuo varmasti lisävirtaa tulevassa koitoksessa.

Tottenham voitti lauantaina Valioliigassa Bournemouthin vieraissa 2–3-numeroin oltuaan kahdella maalilla perässä. Antonio Conte sai hieman lepuutettua keskikentän ja alakerran johtohahmoja kovasta kiristä huolimatta ja tässä vaiheessa viikonlopun matsi on katsottava lähinnä plus-merkkisenä vaikuttimena tulevaan. Toki Dejan Kulusevski sekä Richarlison ovat yhä sivussa, mutta siitä huolimatta vierailija saa todella vahvan kokoonpanon jalkeille tiistaina.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Isännillä Pape Gueye sekä Eric Bailly saattavat olla sivussa, vaikka jälkimmäinen on palannut jo harjoituksiin. Muilta osin kotijoukkue saanee jalkeille parhaan mahdollisen miehistönsä, mutta etenkin hyökkäyspäässä on ollut viime aikoina hankaluuksia saada tulosta aikaan. Lokakuun puolivälin jälkeen sekä PSG että Lens nollasivat joukkueen Ranskan liigassa, mitä seurasi harmittava 2–1-vierastappio Frankfurtille.

D-lohkon tilanne on yksi kimuranteimmista ennen viimeistä kierrosta. Joukkueet ovat kahden pisteen sisällä toisistaan – Tottenham keulilla kahdeksalla pisteellä ja Marseille hännillä kuudella paunalla. Väliin mahtuvat vielä keskinäisessä ottelussaan samaan aikaan kohtaavat ja tasoissa seitsemässä pisteessä olevat Lissabonin Sporting sekä Frankfurt. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi Tottenham voisi tappiolla pullahtaa jopa ulos pudotuspeleistä ja Marseille voittaa koko roskan. Paljon riippuu toki myös toisesta ottelusta. Panoksista ei kuitenkaan ole puutetta!

Tottenham Hotspur

@SpursOfficial
Last time out against Marseille... ✨

#UCL

Tottenham sai erittäin arvokkaita vierasonnistumisia viikonloppuna Valioliigassa ja siitä on melko hyvä ammentaa tulevaan matsiin. Vastustaja on laadukas, mutta ei tarpeeksi vahva verrattuna Antonio Conten miehistöön. Tudorin nipulla on ollut viime aikoina melkoisia maalintekovaikeuksia ja Tottenhamin puolustaminen on parhaimmillaan ollut todella laadukasta tällä kaudella, mutta nämä hetket ovat jääneet yksittäisten farssien rinnalla vähälle huomiolle.

Betsivalinnoissa pitää ottaa huomioon myös se, että isäntä on pakotettu aloitteisiin ja sillä on käytännössä pakkovoitto. Jos Tottenham malttaa olla kärsivällinen, aukeaa sille varmasti tilanteenvaihdoista iskupaikkoja ja runsaasti tilaa esimerkiksi vastahyökkäyksiin. Todella tärkeä ottelu on tiedossa ja siihen valmiimpi joukkue on tällä hetkellä Uhmapelaajien papereissa Tottenham. Pelivalinnaksi maistuu vierasvoitto, jolle saadaan mainio kerroin Galaksinolla.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ Tottenhamin voitolle, saat normaalisti rahasi betsin osuessa ja voit heti kotiuttaa voittosi. Matsin jälkeen saat vielä uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Tottenham” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 58,75€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.