CS pe 09.12. klo 16:30

MASONIC - ALTERNATE aTTaX

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järisyttävää! Yli kolmen kerrointa loistavaan vetoon! Nyt kannattaa tarttua!

Perjantain mielenkiintoisin ottelu Counter-Striken puolella alkaa vasta klo: 21:30, kun tanskalaisjoukkue MASONIC saa vastaansa saksalaisjoukkue ALTERNATE aTTaX:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee ESEA Advancedin ylemmän bracketin välieriin.

Saksalaisjoukkueelle on tarjolla aivan käsittämätöntä tasoituskerrointa. Tanskalaisjoukkue MASONIC on nimittäin karttavalikoiman puolesta selvästi heikommin asetelmin ottelussa. Joukkue tulee poistamaan oman vakipoistonsa Miragen, joka on ALTERNATE:n heikoin kartta. Saksalaisjoukkue puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Nuken, joka on puolestaan MASONIC:n paras kartta.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

ALTERNATE aTTaX saa itselleen Overpassin, missä joukkue on voittanut seitsemän ottelua pelaamastaan kahdeksasta ottelusta. MASONIC on samaisessa kartassa voittanut yhden ottelun pelaamastaan kahdeksasta kartasta. Voisi siis sanoa, että saksalaisjoukkue on melko hyvin asetelmin lähdössä omaan karttavalintaansa.

MASONIC valinnee itselleen Infernon tai Vertigon, joissa molemmissa saksalaisjoukkue on pelannut hyvin, mutta voittoja ei ole tippunut. Tulosten perusteella voi kuitenkin sanoa, ettei tanskalaisjoukkue ole omassa kartassaan kuin maksimissaan muutaman prosentin verran ennakkosuosikki, ja tämähän luo loistavan valuen saksalaisjoukkueen tasoitukselle.

ALTERNATE aTTaX

@ATNattax
Making himself a little birthday present, @panixcs absolutely rolled over @arcreduz, dropping 25 on Mirage 🎁

#aufgehtsattax