CS ke 09.02. klo 17:00

MASONIC - Astralis Talent

Astralis Talent saa vastaansa kenties tanskan heikoimman “ammattijoukkueen”

Malta Vibes -turnaus jatkuu keskiviikkona. Päivän mielenkiintoisin ottelu on kenties kahden tanskalaisjoukkueen MASONIC:n ja Astralis Talent:n välinen ottelu, joka alkaa klo: 17:00. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla, ja sen voittaja etenee turnauksen kuudentoista parhaan joukkoon.

Vaikka se vaikeaa onkin, on todettava, että Astralis Talent on kerrankin ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. MASONIC on nimittäin hävinnyt viimeiset kuusi ottelua, ja niistä viidessä joukkue ei ole voittanut karttaakaan huolimatta siitä, että joukkue on kohdannut erittäin heikkoja ja jopa täysin tuntemattomia joukkueita. MASONIC:a ei yksinkertaisesti voi kansainvälisellä tasolla ottaa tosissaan, sillä tulivoiman lisäksi ilmeisesti myös pelillinen käsitys puuttuu täysin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

MASONIC:n viidestä pelaajasta peräti neljällä on alle 1,00 rating. Joukkueen karttavalikoima on surkea, sillä vakipoiston lisäksi joukkueelta löytyy karttoja 0% voittoprosentilla.

Vastaan asettuu Astralis Talent, joka on nostanut tasoaan selvästi. Tanskan suosituimman CS:GO-joukkueen juniorijoukkue Astralis Talent oli jo edellisessä WePlay Academy -turnauksessa yksi vahvimpia joukkueita, ja onnistui näin karsimaan kolmoskauden finaaliturnaukseen. Joukkue on selvästi saanut apuja valmennukselta, sillä pelillisesti nuorukaisten otteet näyttivät huomattavasti paremmilta. Täten joukkueelle tarjottava kahden kerroin kelpaa lapulle mainiosti.

Ottelua voi seurata yllä olevasta ikkunasta klo: 17:00 alkaen.

10 euroa pelirahaa