CS ti 26.04. klo 12:30

MASONIC - HAVU

HAVU:lla loistavat kertoimet umpisurkeaa MASONIC:a vastaan

Pinnacle Cup jatkuu tiistaina paras yhdestä -formaatin otteluilla. Tänään nähdään myös suomalaisväriä, kun HAVU kiipeää estradille ja saa vastaansa tanskalaisjoukkue MASONIC:n. HAVU on yllättävän pieni ennakkosuosikki, ja joukkueen kertoimista saadaankin nauttia pienen kierrostasoituksen yhteydessä.

MASONIC on todella heikko tanskalaisjoukkue. Täysin nimetön ja kokematon MASONIC on grindannut alemman tason turnauksia jo jonkin aikaa ilman mitään tulosta. Joukkue on yksi heikoimmista eikä ole viime aikoina pärjännyt kuin muille tanskalaisjoukkueille. Ainoa “notable” voitto joukkueelta on ECSTATIC:a vastaan, joka muutenkin on rosterimyllyn keskellä tällä hetkellä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

HAVU:lla puolestaan on vihdoin ollut tarpeeksi aikaa sisäistää uusi kokoonpanonsa, mihin kuuluu Otto “ottoNd” Sihvon lisäksi myös Joona “Sm1llee” Holmström. Joukkue oli vaikeuksissa kokoonpanon päivittämisen jälkeen, mutta taso on noussut pikkuhiljaa, ja pikkuhiljaa alkaa myös olemaan ne ajat, kun HAVU:n on oikeasti näytettävä mihin joukkue kykenee.

Paras yhdestä -formaatilla pelattava ottelu MASONIC:a vastaan on yksinkertaisesti voitettava. Vaihtoehtoja ei ole. Joukkue saa otteluun kelvollisen kartan poistamalla Ancientin, Vertigon ja Overpassin. Tällöin MASONIC poistaa oman vakipoistonsa Miragen, ja jäljelle jää Dust 2, Inferno ja Nuke. Kaikki kolme ovat hyvin peruskarttoja, missä HAVU:n pitäisi pystyä tanskalaisjoukkue voittamaan.

10 euroa pelirahaa