CS to 30.06. klo 18:00

MASONIC - HEET

MASONIC suvereeni ennakkosuosikki omaan karttaansa

Elisa Invitational -turnauksen päivän toisessa puolivälieräottelussa päästään todistamaan jännittävää kamppailua ranskalaisjoukkue HEET:n ja tanskalaisjoukkue MASONIC:n välillä. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo: 18:00, ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. HEET on kertoimien valossa ennakkosuosikki iltapäivän otteluun, mutta joukkueen heikon karttavalikoiman ansiosta MASONIC:lla on loistavat mahdollisuudet.

Joukkueet jakavat saman vakipoiston, mikä on Mirage. On hyvin todennäköistä, että molemmat joukkueet tulevat ns. “floattaamaan” sen ensimmäisellä poistokierroksella. Tällöin HEET poistaisi todennäköisesti ylivoimaisesti heikoimman karttansa Overpassin, ja MASONIC puolestaan oman heikoimman karttansa Dust 2:n.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

HEET valitsisi tällöin omaksi kartakseen varmastikin Ancientin. Avainasemassa otteluun lähdettäessä on kuitenkin MASONIC:n karttavalinta. HEET:ltä löytyy nimittäin karttavalikoimasta toinenkin äärimmäisen heikko kartta, joka on Vertigo. MASONIC on kyseisessä kartassa voittanut 62% pelaamistaan otteluista, kun HEET on onnistunut voittamana vain 29%.

Kolmanneksi kartaksi voisi jäädä esimerkiksi Nuke, sillä HEET todennäköisesti poistaa Miragen toisella poistokierroksella halutessaan välttää riskejä hieman parempana joukkueena. Vetojen puolesta pelisuunnitelma on kuitenkin selvä. MASONIC on suvereeni ennakkosuosikki omaan karttavalintaansa, ja täten lapulle napataankin joukkueen tasoituskerroin.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa