Grand Slam ma 04.09. klo 01:15

Medvedev - de Minaur

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Olisiko Daniil Medvedevin putoaminen edes yllätys? Uhmapelaajat tarttuu kovaan kertoimeen!

US Open on edennyt neljännesvälierävaiheeseen ja maanantai-iltana on tiedossa yksi kierroksen kiinnostavimmista väännöistä. Huippuvireinen Alex de Minaur (ATP 13.) on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kamppailua Daniil Medvedeviä (ATP 3.) vastaan – viimeksi Toronton Masters-turnauksessa vain muutama viikko sitten. Tästä on varmasti tulossa paitsi laadukas huippuottelu myös viihdyttävä sellainen.

*Lunasta 25€ ilmaisveto – ohjeet vihjeen lopussa.

Australialaisen de Minaurin osalta kiertue Pohjois-Amerikassa on sujunut huippuhyvin. Torontossa mies ylsi aina finaaliin saakka ja nyt 24-vuotias on ollut US Openissa suvereeni kolmella ensimmäisellä kierroksella häviten ainoastaan yhden erän. Medvedev on niin ikään ollut tässä turnauksessa vakuuttava, mutta kunnolliseen testiin omintakeisista peruslyöntityyleistään tunnettu peluri ei vielä ole joutunut – nyt sellainen on edessä.

Kaksikon edellinen kohtaaminen oli de Minaurin näytöstä Torontossa. Erävoitoin 2–0 päättyneessä kamppailussa australialainen paukutteli takakentältä niin laadukkaita lyöntejä, että Medvedevin vaihtoehdot vedettiin minimiin ja miehen pelaamisesta tuli poikkeuksellisen yksipuolista. Varmasti samalla idealla de Minaurin on hyvä lähteä rakentamaan myös US Openin neljännesvälierissä.

Medvedev on yllättävän suuri ennakkosuosikki kertoimissa ja tässä on Uhmapelaajien näkökulmasta iskun paikka. Pitkiä palloralleja, kärsivällisyyttä ja kestävyyttä tämä ottelu taatusti vaatii – kumpi onnistuu näissä paremmin? Pelivalinnaksi otetaan Alex de Minaurin voitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.