Grand Slam su 10.09. klo 23:00

Medvedev - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Medvedev laittoi Alcarazin laulukuoroon! Onko miehestä siltikään haastajaksi Novak Djokovicille?

Tenniksen US Open huipentuu sunnuntaina miesten finaaliin, jossa Daniil Medvedev (ATP 3.) haastaa kauden kolmatta Grand Slam -voittoaan metsästävän Novak Djokovicin (ATP 2.). Vaikka ensin mainittu kaatoi välierässä maailman ykköspelaajan Carlos Alcarazin, on finaalissa menestymisen mahdollisuuksia puntaroitaessa syytä laittaa jäitä hattuun.

*Nappaa 25€ ilmaisveto – ohjeet vihjeen lopussa.

Medvedevin suoritus välierässä oli huippuluokkaa. Siitä huolimatta syöttöpelaaminen ei ole toiminut viime aikoina toivotulla tavalla ja esimerkiksi kaksoisvirheitä on tipahdellut poikkeuksellisen paljon. Jos ykkönen ei rullaa Djokovicia vastaan, paine kakkossyötölle kasvaa. Serbialaislegenda on erinomainen palauttaja ja napsii helpot pois alta aikayksikön, jos sellaisia tipahtelee. Toisaalta Djokovicin oma syöttäminen on ollut viimeisimmillä kierroksilla kauttaaltaan laadukasta.

Djokovic ei joutunut välierässään Ben Sheltonia vastaan minkäänlaiseen testiin, vaikka yhdysvaltalaisnuorukaisen käytös ja kunnioituksen puuttuminen silmin nähden potutti serbialaista. Joka tapauksessa Djokovicille on hyötyä siitä, että edellinen ottelu oli ainoastaan kolmieräinen ja reilusti alle kolmituntinen kamppailu, kuten myös puolivälierä Taylor Fritziä vastaan. Medvedev on joutunut US Openin raastavissa, kuumankosteissa olosuhteissa kovemmille finaalin alla.

Djokovic on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia viime vuosina, mutta parhaana päivänään Medvedev voisi olla jopa varteenotettava haastaja serbialaiselle. Kova välieräsuoritus ei kuitenkaan takaa vielä mitään ja mustekalamaisesta pelityylistään tunnetun pelurin suurimpia vahvuuksia ei ole tasaisuus – ei ainakaan siinä määrin kuin Djokovicilla. Pelivalinnaksi napsitaan serbialaisen voitto vähintään viiden pelin erolla (Pelitasoitus – Djokovic -4,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi US Openin finaalissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.