Grand Slam ke 12.07. klo 16:30

Medvedev - Eubanks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko lisää yllätyksiä tiedossa? Tsitsipásin kaatanut Wimbledon-sensaatio on kova haaste myös Medvedeville!

Daniil Medvedev (ATP 3.) ei ole joutunut Wimbledonissa kunnolliseen testiin. Edellisellä kierroksella vastustaja luovutti ja sitä ennen vastassa on ollut selvästi heikompia tekijöitä. Christopher Eubanks (ATP 43.) on tietysti melkoinen jokerikortti mukana tässä vaiheessa, mutta esimerkiksi voittoja Cameron Norrien ja Stéfanos Tsitsipásin kustannuksella ei sovi suorituksina vähätellä.

*Tämä kaikki vain 10€ panostuksella: talletuksesi tuplataan, voitat yli 50€ kohteellamme ja saat kaupan päälle 20€ arvoiset ilmaisvedot. Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta.

On hyvä pitää mielessä, että tässä on pelaajilla sataprosenttinen lepopäivä alla. Esimerkiksi Medvedev ei saa lyhyeksi jääneestä Jiri Leheckan luovutukseen päättyneestä neljännesvälierästä juurikaan etua huippukunnossa olevaa Eubanksia vastaan. Hieman vaikuttaa jopa erikoiselta, että ennen Wimbledonia melko huonoja, epävarmoja ja laiskanpulskeita otteluita pelanneesta mustekalamiehestä pedataan totaalityrmääjää kertoimissa.

Leheckan lisäksi Medvedev on kohdannut haastajapelaajan Arthur Feryn, veteraanipelaajan Adrian Mannarinon sekä parhaalta tasoltaan kauas jääneen Marton Fucsovicsin. Onko ihme, että haasteita ei ole ilmennyt? Eubanks on ollut koko nurmikauden jäätävässä iskussa ja esimerkiksi jo mainitut Norrie- (ATP 13.) sekä Tsitsipás-voitto (ATP 5.) ovat siivittäneet yhdysvaltalaisen jo puolivälieriin.

On täysin selvää, että nyt Medvedev joutuu uudenlaiseen testiin. Vastustajalla on hurmos päällä ja kaveri pelaa uransa parasta kesää. Erityisen kovalla tasolla on ollut Eubanksin syöttäminen – ykkönen on todella laadukas ja esimerkiksi parilla edellisellä kierroksella myös kakkosen voittokeskiarvo on lähellä 60-prosenttista suoritusta. Medvedeviltä voidaan odottaa mitä tahansa, mutta välillä vaikeammilla hetkillä miehelle tyypilliseen kiukutteluun ja fokuksen hukkailuun ei tässä matsissa ole varaa. Uhmapelaajat povaa yllätystä ja tinttaa tästä parista kupongille Eubanksin voittoa huimalla kertoimella!

Voita kympillä yli 50€ ja ota 20€ ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa sopivan tuhdisti pelimerkkejä uusille asiakkailleen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peesaa Eubanksin voittoa 10€ panoksella – voit voittaa 52,50€ ja kylkeen saat vielä nämä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta “Voittaja – Christopher Eubanks” kertoimella 5,25.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.