Grand Slam ke 05.07. klo 15:00

Medvedev - Fery

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pikainen kamppailu tähtäimessä! Löytyykö ailahtelevan Medvedevin iskukyky huipputurnauksessa?

Ottelu siirtynyt tiistailta keskiviikolle.

Koko turnauksen vahvimpiin voittajasuosikeihin lukeutuvan maailmanlistakolmosen Daniil Medvedevin avausvastustaja on melkoisen kevyt ja tästä ottelusta ei pitkää ole odotettavissa. Brittivastustaja Arthur Fery (ATP 391.) saattaa olla tulevaisuuden nimiä, mutta todella syvään päätyyn lähinnä kansallisen tason peluri Wimbledonin avauskierroksella joutuu.

*Vihjeen lopussa on ohjeet, joilla voit lunastaa 25€ ilmaisvedon Wimbledoniin loistavilla ehdoilla.

Medvedev on kontannut yllättäen nurmikauden alussa, mutta Lontoossa nähdään takuulla aivan eri tasolla oleva pelaaja. Hallessa tuli kolmannen kierroksen yllätystappio Roberto Bautista Agutia vastaan ja Den Boschin turnauksessa Adrian Mannarino yllätti omintakeisella mustekalamaisella lyöntitekniikalla varustellun pelurin housut kintuissa avauskierroksella. Vaikka Medvedev jatkaisi totuttua heikommalla tasolla, on avauskierroksen vastustaja sen verran noviisi ja niin selvästi huonompi, että tässä ei pitäisi olla kahta sanaa.

Feryn kovimmat vastustajat nurmikaudella ovat olleet tähän saakka Dominik Koepfer (ATP 86.), joka pudotti 20-vuotiaan brittinuorukaisen Nottinghamin haastajaturnauksen toisella kierroksella sekä Alexei Popyrin, joka puolestaan jätti Feryn nuolemaan näppejään Lontoon ATP:n karsinnoissa. Karsintoihin jääminen oli miehen kohtalona myös Eastbournen ATP:n osalta – sillä kertaa toista australialaista, Aleksandar Vukicia vastaan.

Harvassa ovat Feryn kohdalla tämän tason ottelut olleet ja Medvedev ei varmasti säälipisteitä jakele. Monen muun huippupelaajan tavoin katse lienee vahvasti siinä, että rasitus ensimmäisillä kierroksilla saadaan vedettyä minimiin. Näissä kekkereissä ei montaa kierrosta tasoeron kapenemiseen suhteessa vastustajiin kulu ja silloin olisi oltava tikissä. Tiistaille betsivalinta on, että ottelussa (paras kolmesta) nähdään korkeintaan 26 peliä (Pelit yhteensä – alle 26,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto matsiin!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän vihjeen matsissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.