PDC la 17.12. klo 22:10

Meikle R. - Ashton L.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vanhalle mummolle runtua Dartsin mestaruuskisoissa! – Yli kolmen kerrointa Meiklen dominanssille!

Dartsin World Championship -turnauksessa jatketaan lauantaina avauskierroksen otteluiden merkeissä. Kisojen kolmas naispelaaja Lisa Ashton saa lauantaina klo: 22:10 vastaansa Ryan Meiklen. Vaikka kuinka hienoa onkin, että naisia on pikkuhiljaa alettu ottamaan mukaan Dartsin suurimpiin turnauksiin, on kylmä fakta edelleen se, että yksikään naispelaaja ei ole onnistunut pelaamaan läheskään niin kovalla tasolla, kuin Dartsin parhaat miehet.

Lauantai-iltana lavalle ei astu edes naisien paras pelaaja, vaan kenties kolmanneksi paras, kun Fallon Sherrock ja Beau Greaves pitävät kärkipaikkaa naisten puolella. Ashton on kokenut pelaaja, mutta ei häntä pysty silti asettamaan samalle mittapuulle lauantain vastustajansa Meiklen kanssa. Tästä otetaankin kaikki ilo irti, kun Meiklen 2,5 pelin tasoitukselle saa peräti 3,10 -kerrointa!

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Meikle on pelannut melko hyvin viime aikoina. Herra ei ole pystynyt haastamaan aivan kirkkainta kärkeä, mutta on silti pelannut todella tasaisesti ja vakiinnuttanut paikkansa keskikastista. Meikle on napannut viime aikoina voittoja kovatasoisistakin pelaajista, ja antanut kelvollisen haasteen kärkipelaajiin kuuluville Michael van Gerwenille sekä Peter Wrightille.

Meiklen yli kolmen kerroin napataan ilomielin lapulle. Ashtonille ei voida asettaa kovia odotuksia, kun naisten puolelta ne odotukset lepäävät jo Sherrockin ja Greavesin puolella.

PDC Darts

@OfficialPDC
Results recap 🔢

Grant Sampson and Nathan Rafferty through to the Second Round...

Reigning champion Peter Wright breezes into the Third Round ahead of Mickey Mansell.

#WCDarts | R1
📺 bit.ly/WC23Live