Jalkapallon MM ti 22.11. klo 18:00

Meksiko - Puola

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Aatteleppa ite! Onko tämä matsi sittenkään niin tasainen?

MM-kisojen C-lohkon ennakkoasetelma tuntuu brutaalin selkeältä: Argentiina on ylivoimainen lohkon ennakkosuosikki, ja Saudi-Arabia puolestaan tuomittu heittopussiksi. Tosin voidaan spekuloida saudien etua olosuhteiden tai paikalle matkaavien kannattajien suhteen, mutta perustason ei pitäisi riittää Meksikolle ja Puolalle, joiden keskinäinen kamppailu nousee arvoon arvaamattomaan: tämän matsin voittaja saa melkoisen etulyönnin jatkopaikkaan.

Meksiko pääsee säännöllisesti kisoihin kevyehköstä karsintalohkostaan, mutta sen isommasta menestyksestä joukkue ei ole koskaan päässyt nauttimaan. Tälläkin kertaa joukkue näyttää peruspätevältä, mutta ei Gerardo ”Tata” Martinon käsissä nyt varsinaisia kultakimpaleita ole. Kovaa prässäävä ja vauhdikkaaseen syöttöpeliin pyrkivä Meksiko tulee jälleen kehiin 4-3-3 muodostelmalla. Raúl Jimenez on ollut koko syksyn rikki, mikä heikentää hyökkäystehoja.

Puola selvitti tiensä kisoihin jatkokarsintojen kautta. Joukkueen koutsi Czeslaw Michniewicz ei kuulu lajin kaikkein moderneimpiin valmentajiin. Puolan taktiikassa peliväline annetaan vastustajalle, ja sitten Robert Lewandowskin johtamalle myrkyntehokkaalle hyökkäyskalustolle yritetään ruokkia tekopaikkoja vastaiskuilla. Lewa on ollut koko syksyn kovassa iskussa, eikä Meksikolla ole työkalupakissa mitään vastaavaa.

Mariana Zacarías 🪬

@marianazac
Robert Lewandoski @lewy_official declaró a días del mundial :
“Me estoy preparando como si pudiera ser mi último Mundial, pero no digo que sí, ni que no"

#Qatar2022 #LosOjosdeQatar

Vastakkaisiakin mielipiteitä on nähty, mutta täällä päässä Puolaa on pidettävä hyökkäysvaaransa vuoksi jonkinlaisena suosikkina ottelussa. Niinpä sangen tasaisiin vetokertoimiinkin jää hyvää, sillä eipä polskien voitto saa lähellekään kolmea kertaa maksaa. Lisäksi Mobilebetin etu tuplakertoimesta on niin mojova, että nyt kipin kapin tälle kioskille ja tili auki. Ohjeet tuplakertoimeen alla!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Puola kertoimella 2,90.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,90 🤘