MM-karsinnat 2022 pe 25.03. klo 04:00

Meksiko - USA

Venyykö USA Aztecalla? Voitontanssit tanssitaan vierasmenestyksellä

Pohjois- ja Väliamerikan MM-karsintalohkossa nähdään ensi yönä klassikkojen klassikko, kun USA vierailee Meksikon legendaarisella Azteca-stadionilla! Joukkueet ovat matsiin lähdettäessä tasapisteissä ja voitto tarkoittaisi jo hyvin pitkälti suoraa MM-turnauspaikkaa. Tappiolla homma voi mennä yllättävänkin kimurantiksi, sillä takaa-ajajia piisaa vielä.

Sergiño Dest, Matt Turner, Weston McKennie ja Brenden Aaronson ovat kaikki sivussa, mistä USA kärsii laadullisesti. Meksiko on kaatunut viimeisissä kolmessa keskinäisessä ja El Tri on muutenkin tasoonsa nähden alavireinen, mutta suosikkina Aztecalle silti Meksiko lähtee. Rodolfo Pizarro, José Macías, Rogelio Funes Mori ja Andrés Guardado ovat Tata Martinon ryhmästä veks.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Kotiyleisöä on paikalla noin 50 000 silmäparia, joten aivan täynnä tupa ei ole. Kotietu on silti huomattava. Meksiko haluaa palavasti voittaa jälleen kiistakumppaninsa, mutta typeryyksiä ei ole Martinon poppoolta luvassa. Tasapeliin tuskin ollaan kummassakaan leirissä kovin pettyneitä, sillä kisapaikka on plakkarissa todennäköisesti seuraavilla kierroksilla.

USA:n kertoimissa on ilmaa ja tartutaan kiinni tuplamahdollisuus/+0,5-tasoitukseen eli tasurilla ja vierasvoitolla on voitontanssien aika. Odottelen matsista konservatiivista ja vähämaalista, mutta totals-kertoimiin lähtökohdat on jo ansiokkaasti hinnoiteltu.

10 euroa pelirahaa