ti 27.11. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UCL: AS Roma – Real Madrid | Ailahteleva Real elää vaikeita aikoja – isäntä valttia Roomassa?

Mestarien liigan peliviikko tarjoaa jälleen veikkaajille mukavasti kohteita! Tiistaina se herkku alkaa ja yhdessä kamppailussa kohtaavat AS Roma sekä Italiaan matkaava Real Madrid. Ailahteleva vierailija avaa mahdollisuuden selkeään kotivoittoon.

Real Madridin kunto eurokentillä kysymysmerkki, Espanjan pääsarjassa joukkue konttaa

Isäntien otteet Espanjan liigassa tiedetään ja hyvää ei ainakaan megaorganisaatiolle kuulu. Edellisottelussa Eibarin vieraana lunta tupaan numeroin 3–0 ja helppoja tappioita sekä pistemenetyksiä läpi kauden.
Cristiano Ronaldon poistuminen Juventukseen tälle kaudelle on näkynyt yllättävän merkittävästi Realin otteissa ja maalinteko takkuaa. Karim Benzema ja Gareth Bale onnistuvat joskus, mutta selkeä viimeistelijä ja ykköstykki uupuu.
Eurokentillä Real on selviytynyt toistaiseksi hikisesti, mutta kunnialla. Vielä syyskuussa espanjalaiset voittivat kotonaan Rooman ylpeyden numeroin 3–0.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Seuraavassa kamppailussaan lokakuun alussa joukkue kuitenkin kyykkäsi pahemman kerran, ja kärsi vierastappion ZSKA Moskovalle numeroin 1–0. Tämän jälkeen Real on voittanut kahdesti lohkon heittopussin Plženin, jota vastaan sillä tosin meinasi olla hankaluuksia ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Joukkue onnistui kuitenkin kaivamaan 2–1 kotivoiton, jota seurasi 0–5 vierasvoitto Tšekissä.
Tiistaina varmuudella Realilta puuttuvat keskikenttämies Casemiro, puolustaja Sergio Regulion sekä ykkösmaalivahti Keylor Navas. Kysymysmerkkejä ovat Nachon ja Jesus Vallejon pelikunnot.
Realin edelliset kamppailut ovat eurokentillä olleet koko lohkon huonointa joukkuetta vastaan, minkä ei pitäisi olla mikään mittari espanjalaisjätille. Oman maan pääsarjassa Realin otteet ovat olleet surkeita ja ailahtelevia.

Kotijoukkue vahvoilla – lohkovoittaja saatetaan ratkoa jo nyt

Real on tällä hetkellä isäntäjoukkue Rooman kanssa lohkon kärjessä tasapistein. Neljän ottelun jälkeen roomalaisten ainoa tappio on Realia vastaan, mutta sen esiintyminen esimerkiksi Italian pääsarjassa on ollut huomattavasti stabiilimpaa vierailijaan peilaten.
Kotietu on fanaattisessa jalkapallomaassa todella vahva. Italia on juurikin tätä eikä tiistain isäntä ole vielä taipunut kotikentällään Mestarien liigan lohkovaiheessa. Kotikentän siivittämänä Rooma pääsee taistelemaan tarraamisesta tiukasti lohkovoittoon, sillä joukkueista molemmat ovat keränneet kymmenen pistettä ja jaetussa kärjessä. Kummallakin on jäljellä tiistain jälkeen enää yksi kamppailu. Plžen vierailee Roomassa ja Moskovan ZSKA Madridissa.
Isänniltä ovat sivussa puolustaja Konstantinos Manolas sekä keskikentältä Lorenzo Pellegrini ja Daniele De Rossi.
Roomalaisjoukkue voitti edellisellä kierroksella vallan mainion esityksen päätteeksi ZSKA:n lukemin 3–0. Edin Džeko oli ottelussa vahvalla pelipäällä ja iski kaksi ensimmäistä joukkueensa maaleista ja alusti viimeisen. Vahva hyökkääjä on puhdas viimeistelijä, jollainen vierailijalta on puuttunut.
Peli-ideana kamppailuun on kotivoitto, mutta ykköskohteessa suljetaan pois tasapeli. Toisena valintana kokeillaan hieman pienemmällä panostuksella Džekon maalia.