ke 19.02. klo 22:00

H2H: Atalanta - Valencia

Siivittääkö räiskyvä hyökkäyspeli Atalantan jatkoon?

Atalanta ja Valencia kuuluivat niihin joukkueisiin, jotka suurseurat halusivat Mestarien liigan neljännesvälierävaiheessa kohdata, mutta onni potkaisi kaksikkoa tässä vaiheessa. Ennakkoasetelmat joukkueiden välillä ovat tasaiset, mutta Atalantan potentiaali realisoituessaan siivittää italialaiset jatkoon. Tasabookkitilanteesta lähdemme Atalantan kelkkaan.

Atalanta kampesi itsensä jatkoon kalkkiviivoilla lohkovaiheessa. Gian Piero Gasperinin ryhmä lähtee pudotuspelivaiheeseenkin rohkeasti viihdyttämään, sillä bergamolaiset prässäävät kovaa ja korkealta koko joukkueen voimin. Atalanta on painanut hurjalla neljän maalin ottelukeskiarvolla Italian Serie A:ssa. Valenciakin joutuu tuskailemaan Atalantan laajan hyökkäysarsenaalin kanssa ja maaleja nähtäneen molemmissa päissä. Gasperinilla on tässä vaiheessa käytössään terve miehistö.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Valencialla oli Atalantan tavoin lohkovaiheen viimeisellä kierroksella kaikki pelissä Ajaxin vieraana ja Lepakot ottivat tuolloin upean yllätysvoiton. Albert Celadesin luotsaama joukkue on laadukas, mutta potentiaalia vaikuttaa olevan hankala ulosmitata. Tulevassa otteluparissa Dani Parejo on selkeä Valencian avainpelaaja, joka tulee tavalla tai toisella vapauttaa Atalantan prässipelaamisen ikeestä. Tehtävä on vaikea, sillä Atalanta iskee ahnaasti Parejoon kiinni hetkeäkään empimättä. Erityisen ongelmallisen Atalanta-kohtaamisista tekee Ezequiel Garayn vakava loukkaantuminen ja Gabriel Paulistan molemmat osaottelut kattava pelikielto.

Espanjalaisten kannalta on edullista, että Atalanta ei saa pelata kotipelejään Bergamossa vaan noin 50 kilometrin päässä Milanon San Sirolla. Pieni kotietu kuitenkin kotiottelussa on Atalantalle luvassa, sillä olosuhteet ovat syksyn lohkopeleistä jo kohtuullisen tutut. Kahden osaottelun aikana uskomme Atalantan kykenevän voittamaan kertaalleen isommalla marginaalilla, mikä riittää todennäköisesti jatkoon. Luotetaan siis Gasperinin öljyämään hyökkäyskoneistoon ja Valencian toppariosaston pahoihin poissaoloihin.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleAtalanta - Valencia19.02.2020