ti 18.02. klo 22:00

H2H: Atlético Madrid - Liverpool

Liverpool suursuosikkina Atléticon kimppuun

Mestarien liigan neljännesvälierävaihe alkaa ja Liverpool palaa Wanda Metropolitanolle hallitsevana mestarina. Atlético Madrid ei ole entisensä ja Diego Simeonen tie on nousemassa penkin päässä pystyyn. Löytyykö ”Cholon” taktiikkapussista ässä, jolla hallitseva mestari kammetaan ulos? Uhmapelaajien mielestä ei.

Jürgen Klopp on muovannut Liverpoolista kiistatta Euroopan kovimman joukkueen. Valioliigan mestaruus on käytännössä jo takataskussa ja tapa, jolla mestaruus voitetaan, on historiallisen murskaava. Klopp jätti panokset piippuun FA Cupissa, mikä tarkoittaa maksimaalista keskittymistä kahteen muuhun isoon kilpailuun. Pelaajat ovat ehtineet alkuvuodesta jopa lomailemaan ja sairastupakin on jo lähes tyhjä. Sadio Mané, James Milner ja Xherdan Shaqiri näyttäisivät kuntoutuvan parahiksi avausosaotteluun Madridiin.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Atlético Madrid on edelleen totutun vahva puolustussuuntaan, mutta kesällä myydyn Antoine Griezmannin jättämää aukkoa ei olla onnistuneesti vielä täytetty. João Félix on supertalentti, mutta alku punavalkoisissa on ollut rikkonainen. Atléticon ongelmat ovatkin kohdistuneet hyökkäyspäähän, sillä myöskään Álvaro Morata tai Diego Costa eivät tahdo pysyä kasassa. Kieran Trippier missaa varmasti ainakin ensimmäisen osaottelun ja jää nähtäväksi saadaanko Morataa, Costaa tai Félixiä parsittua kasaan vielä tässä vaiheessa.

Ottelupariin vihjeeksi nostamme Liverpoolin jatkopaikan. Kerroin ei ole tähtitieteellisen korkea, mutta emme usko Atléticon jatkopaikan olevan realistinen skenaario. Toinen osaottelu pelataan Anfieldilla ja viime kaudelta on vielä tuoreessa muistissa semifinaalivaiheen huikea comeback Barcelonan kustannuksella. Kloppin ryhmä osoitti tuolloin kykenevänsä kotiyleisönsä edessä lähes mihin tahansa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleAtlético Madrid - Liverpool18.02.2020