Barcelona - Manchester United

ti 16.04. Klo 22:00

Barcelona murskaa Manchester Unitedin

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

FC Barcelona ja Manchester United kohtaavat Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Camp Noulla 16.4. Barcelona voi lähteä huojentunein mielin otteluun, sillä alla on 1-0 vierasvoitto ensimmäisestä osasta.

Barcelona ei sorru virheisiin

Neljännesvälierissä ManU onnistui jossain, missä mikään joukkue ei Mestarien liigassa ole ikinä ennen onnistunut – nousemaan 0-2 kotitappiosta jatkoon otteluparista. Voittaen vieraissa PSG:n 3-1 onnistui ManU punnertamaan tiensä tähän tilanteeseen. Barcelona on taas eri kalibeerin joukkue kuin PSG, joten Ole Gunnar Solskjaerin suojatit voivat vaan unelmoida tämänkaltaisen tempun toistamisesta. Solskjaerin ”kuherruskuukausi” on päättynyt, sillä ManU on hävinnyt jopa neljästi kuudessa edellisessä ottelussaan.

Riskitön 50€ veto haltuun tästä:

Barca voitti ensimmäisen osan, mutta ei todellakaan dominoinut ottelua. ManU oli kuitenkin hyvin tehoton, mutta oli heilläkin saumansa. Tilastot kertovat karun faktan – ManU ei saanut ainuttakaan laukausta kohti Marc-Andre Ter Stegenin vartioimaa maalia. Neljännesvälierissä Barca pelasi vieraissa myöskin hyvin heikosti normaaliin tasoon nähden. Kotinurmellaan he taas murskasivat Lyonin maalein 5-1. Vastaavaa sopii myös odottaa myös tiistai-illan ottelusta, sillä ManU:n tarvitsee onnistua maalinteossa, joka saattaa johtaa ylihyökkäämiseen, mikä voi koitua hyvin vaaralliseksi.

Barcelona ja sen kapteeni Lionel Messi lupasivat faneilleen yhden asian ennen kautta – tuoda UCL-pytyn takaisin Barcelonaan. Joukkueen tähdet huilasivat viikonlopun 0-0 tasapelissä loukkaantumisten välttämiseksi. Näin haluttiin myös varmistaa, että vireystasot ovat täydelliset ja täten vältettäisiin PSG:n kohtalo. Otteluun lyödään Barcan voittoa tasoituksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!