la 08.08. klo 22:00

Bayern München - Chelsea

Chelsealla on selkeä pelituntumaetu Bayern Müncheniin nähden!

Bayern München voitti Chelsean peräti 3–0-numeroin vieraskentällä, mutta sen pitkä pelaamattomuus herättää pienoisia kysymysmerkkejä. Bundesliiga loppui kuukautta Valioliigaa aiemmin, eikä isännän pelituntumaa voi siksi kehua. Korona on laittamassa ennakkoasetelmat uuteen uskoon myös Mestarien liigan jäljellä olevissa kamppailuissa, eikä tämä ottelu ole poikkeus.

Chelsean Valioliiga-kautta varjosti siirtokielto, mutta siitä huolimatta Lontoon siniset ponnisti korkealle. Tulevassa Mestarien liigan ottelussa joukkue kohtaa Saksan mestaruuden voittaneen Bayern Münchenin, joka tosin ei ottelun alkaessa ole pelannut ainakaan kunnollisia kamppailuja yli kuukauteen. Harjoitusotteluitakin voi olla vaikeaa vallitsevassa tilanteessa järjestää, saati sitten hankkia niihin kunnollisia vastustajia. Kuten todettu, Saksassa kausi on ollut jo pitkään ohi – toivottavasti Bayern ei ole juhlinut mestaruuttaan täysin rinnoin ainakaan koko aikaa.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Kotikentällään Stamford Bridgellä Chelsea kärsi Bayernia vastaan huonolla esityksellä 3–0-tappion. Tulevassa ottelussa se varmasti tiedostaa pelituntumansa kautta oman mahdollisuutensa tehdä ihmeitä. Chelsean viimeinen kamppailu ennen Mestarien liigan puolivälierien toista osaa on FA Cupin finaali elokuun ensimmäisenä päivänä, mutta se jää hierarkiassa selkeästi maailman arvostetuimman seurajoukkuekilpailun alapuolelle.

Chelsea voi odottaa Müncheniin otteluvalmiudeltaan ja -tuntumaltaan isäntiä vahvempana, mutta kuitenkin tuoreena ryhmänä. Bayernille toivottua pelivaraa ottelussa tarjoilee maaliskuussa ennen poikkeuksellista kauden keskeytystä napattu runsasmaalinen vierasvoitto ja sitä se saattaakin tarvita.

Vieraiden kautta pelattavien kohteiden kertoimet ovat toistaiseksi korkealla, mutta ne tulevat takuulla alemmas jossakin vaiheessa. Tällä hetkellä todella kannattavalta pelivaihtoehdolta vaikuttaa tuplamahdollisuus-markkinan kohde vierasvoitto tai tasapeli (X2). Bayernin lähtöasema on todella tukeva, mikä saattaa vaikuttaa myös sen lähtötaktiikkaan merkittävästi.

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>