Mestarien liiga ke 17.03. klo 22:00

Bayern München - Lazio

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lazio on mahdottoman tehtävän edessä – hävittävää ei siis ole!

Ilman valtavaa ihmettä Bayern Münchenin ja Lazion välinen neljännesvälieräpari on jo taputeltu. Lazion on joka tapauksessa iskettävä neljä osumaa, mikä tuskin sekään vielä riittäisi. Mitään ei kuitenkaan häviä, jos lähtee alusta saakka aktiivisesti hyökkäämään, joten viihdyttäviä hetkiä uskaltaa odottaa. Hypätään aluksi kokoonpanospekulaatioihin.

Manuel Neuer ja Kingsley Coman ovat kysymysmerkkejä ja Douglas Costa todennäköisesti sivussa. Corentin Tolisso on edelleen sairastuvalla, joten Joshua Kimmich ja Leon Goretzka jatkavat todennäköisesti ytimessä. Laziolta Ciro Immobile ja Manuel Lazzari aloittavat näillä näkymin penkiltä. Luiz Felipe parantelee itseään vielä parisen kuukautta eikä Jean-Manuel Akpa-Akpro lähtenyt myöskään reissuun.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FC Bayern Munich

@FCBayernEN

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
🗣️ Hansi #Flick: "We've delivered strong performances in the Champions League, as well as in the Bundesliga. Our current aim is to continue on in this manner."

#FCBayern #FCBLAZ
🗣️ #Flick on @Manuel_Neuer and Kingsley #Coman: "Manu has a slight cold, and Kingsley is dealing with some muscle issues. We will have to wait and see, but are hoping that both will be able to feature tomorrow."

#FCBayern #FCBLAZ


Bayern on Frankfurtille kärsityn tappion jälkeen päässyt taas hevosen selkään ja voittoputki kasvoi viikonloppuna Werder Bremen -kamppailussa neljään. Hansi Flickin ryhmä luo ”vanhaan” malliin absurdeja määriä maalipaikkoja ja on todennäköistä, että samaa todistetaan myös Laziota vastaan. Lazion on pakko hyökätä, joten Bayern saanee normaalia enemmän tilaa vastustajan kenttäpuoliskolla.

S.S.Lazio

@OfficialSSLazio
🚶‍♂️ Il walkaround dei biancocelesti

#UCL #BayernLazio #CMonEagles 🦅


Otetaan näistä lähtökohdista ilman muuta overia ostoslistalle – pelivalintana on yli 3,5 maalia. Panoskoko saa olla tavanomainen, joskin pientä epävarmuutta on ottelun tempon suhteen, jos ja kun ottelun alkupuolisko menee Bayernin käsikirjoituksen mukaan. Offensiivista potentiaalia on kuitenkin niin paljon etenkin kotijoukkueella, että nykykertoimet ovat herkkua.