Mestarien liiga ti 09.03. klo 22:00

Borussia Dortmund - Sevilla

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Dortmund on ilman Jadon Sanchoa – onko Sevilla ilman uskoa?

Dortmund ja Sevilla pari on edelleen elossa, vaikka Sevillan mäki on jyrkkä kiivettäväksi. Kolme vierasmaalia Dortmundilta on PALJON. Sevillan on käytännössä voitettava kahdella tai koittaa itse tehtailla maaleja enemmän kuin laki sallii. Pientä apua on kuitenkin tarjolla saksalaisten loukkaantumisten suhteen. Mitä ottelulta on syytä odottaa?

Dortmundilla on siis edelleen paljon loukkaantumisi, mikä tarkoittaa, että rotaatiota ei ole luvassa. Peli on kuitenkin viime aikoina ollut varsin mallikasta. Bayernin toinen puoliaika poislukien. Sevillalla on tökkinyt ja joukkue on hävinnyt neljä peliä viidestä. Ei ehkä se lupaavin enne, mutta ei toki myöskään poissulje mitään. Sevillalla on ainoastaan sivussa tietojen mukaan Aleix Vidal, ja Joules Kounden pitäisi olla kunnossa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

BVB:llä on sivussa Jadon Sancho. Sancho pelasi loistavan ensimmäisen osan ja leikitteli kentällä. Marco Reus ja Thorgan Hazard ovat pätevä tukijoukko, mutta Sancholla on sitä “jotain” ylimääräistä. Erling Haaland on kuitenkin tänä päivänä täysi huijauskoodi. Bayernia vastaan kykeni hän taikomaan kaksi maalia melkein tyhjästä. Raphael Guerreiro, Axel Witsel, Manuel Akanji ja Giovanni Reyna ovat tuntuvia poissaoloja. Eivät kuitenkaan korvaamattomia. On mielenkiintoista nähdä onko Lukasz Piszczek avauksen kamaa.

Tägeistä päätellen ei Sevillassa olla vielä antauduttu

Sevilla FC

@SevillaFC_ENG
⌛️ 2⃣4⃣ 𝗛𝗢𝗨𝗥𝗦 𝗧𝗢 𝗚𝗢. 🇪🇺 ❤️

#WeareSevilla #NeverSurrender #UCL

Sevilla tietää varsin hyvin, että omiin ei saisi päästää ja heillä on myös kilpailu aikaa vastaan. Dortmund kykenee panostamaan hieman enemmän tilanteenvaihtoihin ja oman pakan pitämiseen tiiviinä. Ei ole tarve riskeerata ja he voivat turhauttaa ja kaivaa Sevillalta verta nenästä sitä kautta. Suurin murhe henkilökohtaisesti on kuinka tuore joukkue on, mutta Sevilla ei ole rehellisyyden nimissä näyttänyt itsekään kovinkaan tuoreelta. Ei pidä kuitenkaan aliarvioida hymnin tuomaa energiaa. Nämä illat ovat erityisiä.

Dortmund -0.25 maistuu joka tapauksessa lapulle. Niin kauan, kun Erling Haaland pelaa on BVB:llä jotain mitä todella harvalla on maailmassa. Sancho pystyisi tarjoamaan enemmän ruokaa, mutta Haaland vaatii niin paljon huomiota jopa ilman parasta ratsuryhmää. Ottelu voi toki päättyä 1-1 tai 2-2 tasapeliin, joten pieni varmistus on kohdillaan. Hulluja asioita on aiemminkin nähty, mutta tämä ei tunnu yhdeltä niistä.