ti 17.09. klo 22:00

Chelsea - Valencia

Onnistuuko Valencia haavoittamaan viime kauden Eurooppa-Liigan voittajaa?

Chelsea isännöi Valenciaa Mestarien liigan avauskierroksella. Uudistunut Chelsea on aloittanut kautensa Valioliigassa ailahtelevasti ja viiden kierroksen jälkeen pistesarake näyttää kahdeksaa. Vierasjoukkue puolestaan on aloittanut kautensa heikosti – kasassa on neljä pistettä yhtä monesta ottelusta.

Kotijoukkue Chelsea on kokenut suuren muutoksen viime kauden Maurizio Sarrin joukkueesta. Vetovastuun otti seuralegenda Frank Lampard. Hänellä ei ollut helpoin mahdollinen aloitus joukkueen peräsimessä, sillä Chelsealle langetettiin kahden siirtoikkunan siirtokielto vuoden alussa.

Parhaimmat vedonlyöntibonukset täältä!

Uhmapelaajien kautta kaikki parhaimmat vedonlyöntibonukset

Joukkeen tähtipelaaja Eden Hazardin lähtö Real Madridiin ei suoranaisesti helpottanut Lampardin sisääntuloa, sillä Hazardin merkitys Chelsealle oli erittäin suuri. Lampard kuitenkin on saanut seuran akatemian tuottamat pelaajat esiintymään loistavasti. Muun muassa viime kaudella Championshipissä Aston Villan paidassa maaleja paukutellut Tammy Abraham johtaa Valioliigan maalipörssiä yhdessä Sergio Agueron kanssa, iskettyään seitsemän maalia viiteen kamppailuun. Hyökkäyspelaamisen onnistuessa kotijoukkueen puolustuspää on puolestaan ollut suuresti ongelmissa alkukaudesta ja joukkue on päästänyt peräti 11 maalia viiteen otteluun.

Valenciassa on myös tapahtunut, sillä vajaa viikko takaperin joukkueen päävalmentaja Marcelino sai yllättäen potkut. Marcelinon Valencia voitti viime kaudella Espanjan Cupin, sijoittui neljänneksi La Ligassa sekä eteni Eurooppa-Liigassa välieriin, joten on hieman yllättävää miksi seuran omistaja Peter Lim halusi päävalmentajan poistuvan. Joukkueesta vetovastuun otti Albert Celades, jonka debyytti Valencian peräsimessä oli viime viikonlopuna 5—2-tappio FC Barcelonaa vastaan.

Chelsea on pystynyt kauden aikana luomaan paljon maalipaikkoja otteluiden aikana ja kotijoukkue tulee olemaan hyökkäyspäähän vahva Stamford Bridgellä tiistaina. Valencialla on kuitenkin hyökkäyspäässä myös tulivoimaa Rodrigon ja Kevin Gameiron toimesta, jotka kykenevät haavoittamaan Chelsean siipirikkoista puolustusta Antonio Rudigerin puuttuessa. Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa. Toisena pelivalintana nostetaan Chelsean kotivoitto.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>