ti 18.02. klo 22:00

H2H: Dortmund - PSG

PSG:n laatu on liikaa Dortmundille

Dortmundin ja PSG:n neljännesvälieräpari Mestarien liigassa on todella kiinnostava. PSG eteni alkulohkostaan vakuuttavimmin ottein jatkoon, mutta Dortmund sai rautaisen vahvistuksen tammikuussa. Otteluparin edellisestä kohtaamisesta on aikaa yli kymmenen vuotta.

PSG oli todella vahva Mestarien liigan alkulohkossa. Hyökkäyspään tulivoimaisuus on ollut tiedossa, mutta erityishuomion herätti joukkueen vahva tekeminen alakerrassa. Pariisilaisten puolustuspelaaminen on ollut isossa kuvassa tällä kaudella erittäin hyvin organisoitua ja järjestelmällistä.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Ranskalaisleiri on saanut hiljattain hyviä uutisia brassitähti Neymarin kuntoutumisesta ja ainakin manageri Thomas Tuchelin mukaan miehen pelaaminen Dortmundissa ensimmäisessä osaottelussa näyttää todennäköiseltä. Neymar tuo ainoastaan kaksi maalia alkulohkovaiheessa päästäneen joukkueen tekemiseen täysin kunnossa ollessaan hurjan määrän variaatioita hyökkäyspelaamiseen sekä entisestään lisää tulivoimaa.

Kaikki hyvät uutiset PSG:n kannalta eivät kuitenkaan brasilialaiseen ihmepoikaan rajoitu, vaan toppari Marquinhos on palannut joukkueen harjoitusvahvuuteen ja on käytettävissä viimeistään Dortmundissa. Loukkaantumistupaa tyhjennetään pariisilaisittain kreivin aikaan.

PSG:lle otteluparissa etua tarjoaa myös se, että joukkue pääsee kotiyleisönsä eteen toisessa osaottelussa. Dortmund tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta vieraissa tilastot ovat eurokentiltä huomattavasti karumpia. Esimerkiksi tällä kaudella saksalaisten vierassaldo kolmessa kamppailussa oli yhtä monta pistettä, yhden voiton turvin. Kotona Dortmund puolestaan keräsi seitsemän pistettä.

Saksalaisilla on pieni yllätysmomentti olemassa, mutta on kuitenkin nähtävä, että kahdessa ottelussa PSG:n laatu on Dortmundille liikaa. Tammikuun superhankinta Erling Håland ei yksin pysty vastaamaan pariisilaishyökkäyksen laatuun, joka on todella kova. PSG:n kannalta on tärkeää, että alakerran miehet ovat pelikunnossa avauskamppailussa. Jos Dortmund ei kotonaan onnistu voittamaan, saattaa se löytää itsensä nopeasti Eurooppa-liigan puolelta. Pelataan otteluparista jatkoon pariisilaisjoukkuetta.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>